**ARENDAL: Brann i container

23.55** Brannvesenet måtte rykke ut på en mindre brann i en container ved Hisøy ungdsomsskole. Det skal ikke ha vært fare for at den skulle spre seg til omliggende bygninger.

**MANDAL: Innbrudd på Ica

03.12** Tyver tok seg inn i Ica-butikken på Frøysland ved å knuse en rute i inngangspartiet. Ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt ble det stjålet en del sigarettpakker, samt et mindre pengebeløp. Ingen er så langt mistenkte for innbruddet.

**ARENDAL: Innbrudd i bedrift

06.20** Tyver tok seg natt til onsdag inn i en bedrift i Kystveien. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet.

**RISØR, Mistanke om promillekjøring

1845:** En 33 år gammel mann fra Risør ble stoppet på E 18 etter mistanke om promillekjøring. Mannen kjørte fra Telemark mot Risør, og litt før fylkesgrensa kjørte han inn i bilen foran.

— Ingen ble skadet i uhellet, men mannen ble pågrepet og mistenkt for promillekjøring, sier Jon Kvitne, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**KRISTIANSAND, Stjal to kasser pils

20.59:** Havanna restaurant i Kristiansand hadde besøk av noen tørste og frekke tyver onsdag kveld. Tyvene kom seg nemlig inn under en gitterport og stjal to kasser med pils.

**KRISTIANSAND, Stjal skiltene på bil

21.00:** En bil som stod parkert utenfor i bilforretning i Svanedamsveien i Kristiansand ble frastjålet begge skiltene. Kjennetegnene var PC 81 101, opplyser Kvitne til fvn.no.

**ARENDAL, Kvinne slo seg vrang

21.41:** Politiet ble tilkalt til legevakten i Arendal etter at en kvinne hadde slått seg vrang der. Kvinnen løp imidlertid fra stedet før politiet kom.

Til legevakt etter trafikkulykke