**KRISTIANSAND: Brant bål

00.27:** Politiet mottok melding om at noen brant bål på Kongsgård Allé. Da politiet kom, kunne de se at noen løp fra stedet. Bålet var nesten nedbrent, men politiet slukket de siste glørne i tilfelle det ville ta fyr i omgivelsene. Det skal ha vært veldig tørt på stedet, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

00.29:** Politiet får melding fra dørvakter på Beverly Hills, om at det er et slagsmål på utsiden av restauranten. Når politiet ankommer stedet er alt rolig.

**ARENDAL: Branntilløp i hus

00.30:** Det begynte å brenne fra en komfyr i et hus på Nedenes i natt. Grunnen til brannen skal ha vært tørrkoking på komfyren. Huset fikk minimale skader etter brannen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i brusautomat

02.12:** En brusautomat på Valhalla omsorgssenter ble brutt opp i natt. Brusen ble ikke stjålet, men automaten skal ha blitt tømt for penger. Forholdene er blitt anmeldt, men ingen skal ha blitt observert.

**KRISTIANSAND: Sendt i arresten

03.30:** En 21 år gammel kar fra Kristiansand nektet å fjerne seg fra restauranten Beverly Hills i natt. Da politiet kom nektet han fortsatt å fjerne seg, og han nektet også på å oppgi personalia. Mannen ble innbrakt til sentralarresten, ettersom han nektet å adlyde og gi opplysninger til politiet.

**MANDAL: Innbrudd i turnhall

10.20:** I løpet av natten har det vært innbrudd i en turnhall i Mandal. Foreløpig har politiet ikke oversikt over hva som er blitt stjålet. De ansvarlige for turnhallen var ikke tilstedet da innbruddet ble gjort. Da politiet ankom stedet var en dør åpen, og flere vindu var blitt knust.

**MANDAL: Innbrudd i bedrift

11.29:** Det har vært innbrudd i Industrier A/S i natt. Tyven skal ha rotet rundt på stedet, og ha banet seg adgang via en skrøpelig port. Vedkommende skal ha forsøkt å bryte opp en brusautomat, og brutt seg inn i to kontor. Der skal tyven ha stjålet innholdet i et pengeskrin. Ifølge politet skal dette ha vært en minimal sum.

**SØGNE: Bilhærverk

11.00:** Politiet fikk melding fra en turgåer ved båtslippen i Søgne, om at sidevinduet på en bil var knust. Vedkommende visste ikke hva som var stjålet, men bileier er blitt varslet.

**SØGNE: Innbrudd i hus

12.43:** Det har vært innbrudd i et hus på Søvigheia. Blant annet skal en bærbar PC og en CD-spiller blitt stålet fra huset.