**KRISTIANSAND: Julebord endte opp i slåsskamp

08.04** Et julebord som ble avholdt i Vågsbygd fikk en alt annet enn lykkelig slutt da en gjeng arbeidskolleger røyk i tottene på hverandre i morgentimene.

— Det var en arbeidsgjeng som hadde vært på julebord og ikke var helt fornøyd med hverandre, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bjarne Bakken.

En 35 år gammel britisk statsborger ble innbrakt til politiet etter slåsskampen.

**GRIMSTAD: Ble stukket i leppa

01.29** Idet gjesten skulle forlate restauranten han oppholdt seg på skal han ha blitt stukket i leppa. Hendelsesforløpet og årsaken til episoden er foreløpig uklar. Fornærmede vil anmelde forholdet.

**MANDAL: Høylydt fest

01.52** Politiet får melding om en høylydt fest i Mandal. Forholdet ble ordnet på stedet.

FARSUND: Nektet å gå

Politiet får melding om en beruset person som nektet å fjerne seg fra en av byens restauranter. Etter pålegg fjerner vedkommende seg.

RISØR: Ble slått

01.59 Politiet får melding om en person som skal ha blitt slått utenfor utestedet Kast Loss. Saken vil bli anmeldt.

LYNGDAL: Stakk fra stedet

Politiet får melding om en bil med en ruset fører. Idet politiet skulle kontrollere bilføreren stakk føreren av. Politiet ved hvem bilføreren er og sak vil bli opprettet.

**FLEKKEFJORD: Slo til kvinne

02.52** Politiet får melding om at en mann har slått til en kvinne. Fornærmede vil vurdere anmeldelse av forholdet.

MANDAL: Skallet ned dørvakt

02.47 Et utested i Mandal ber om politiets bistand etter at en av stedets dørvakter blir skallet ned av en gjest. - Dørvakten ble skallet til og vil anmelde en navngitt person for legemsfornærmelse, opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bjarne Bakken, til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Restaurant bråk

03.04** En 36 år gammel mann fra Kristiansand blir innbrakt og anmeldt for legemsfornærmelse etter å ha havnet i slåsskamp på en restaurant i Kristiansand.

LYNGDAL: Promillekontroll

Lørdag kveld avholdt UP en promillekontroll på Bergsaker i Lyngdal. - Seksti bilister ble sjekket og ingen hadde utslag, opplyser operasjonsleder Bjarne Bakken.

VALLE: Privat fest av hengslene

En privat fest på Rysstad i Valle tar avgårde og husverten velger selv å melde fra til politiet om at han har problemer med gjestene. Flere av festdeltakerne skal ha ødelagt ting på stedet. Forholdet ble ordnet på stedet og festen ble avsluttet.

**KRISTIANSAND: Havnet i slagsmål

04.02** To kamphaner blir bedt om å ta det med ro og sendt i hver sin retning etter at de havnet i slagsmål i Kristiansand sentrum.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate Oscar's

04.16** En 25 år gammel mann blir pågrepet og satt i drukkenskapsarrest for å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra Oscar's hvor han oppholdt seg.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Vågsbygd

04.25** Politiet får melding om en slåsskamp ved Vågsbygd Bensin & Service. Da politiet ankom stedet forsvant slåsshanene fra stedet i en taxi.

**KRISTIANSAND: Stoppet i kontroll

04.43** En 29 år gammel bilfører blir stoppet av politet i Elvegata mistenkt for å ha kjørt i beruset tilstand. Mannen blir innbrakt til politiet for nærmere kontroll.

**KRISTIANSAND: Innbrudd og skadeverk

04.40** Ifra Gamle Mandalsvei får politiet melding om innbrudd og skadeverk i en bil. Eier vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Ba om politiets bistand

05.16** Hotel Caledonien ber om politiets bistand med en beruset person på stedet. En patrulje geleidet mannen bort.

ARENDAL: Brøt seg inn mens huseier sov

05.42 Politiet får melding om et innbrudd i Stemkjerrveien i Arendal. Innbruddet skal ha skjedd mens huseier lå og sov i leiligheten.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

1907:** Politiet får inn melding om grovt tyveri fra en bolig i Kobberveien. Innbruddet ble begått mellom 7. og 12.desember. Døra til eneboligen var brutt opp og alt av smykker på soverommet var stjålet.