— Vi har fått inn veldig mange klage på støy for en vanlig virkedag. De fleste ordner seg selv, men vi har dratt ut på endel av de, sier operasjonsleder Tor Stålesen ved Agder politidistrikt. Hele ti klager fra rundt om i Agder-distriktet har kommet inn i løpet av natten.

**GJERSTAD: Mistet lappen

01.38 -** Førekortbeslag fra en 22 år gammel mann ved Østerholtheia på E 18. En up-patrulje målte ham i en fart på123 kilometer i timen i en 80-sone.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

03.16 -** Tilløp til slåsskamp utenfor utestedet Leopold, slåsskjempene hadde stukket fra stedet da politiet kom.

**KRISTIANSAND: Hadde hasj

04.58 -** En patruljen kom over en person på byen som de mistenkte for besittelse av narkotika. Det stemte, så patruljen tok ham med på stasjonen. Vedkommende ble satt i arresten, og skal avhøres torsdag. Saken gjaldt noen gram hasjis.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil på fergekaien

0736 -** Tyven tok seg inn i Mercedesen ved å knuse en rute på førersiden. Politiet hadde kommet i kontakt med bileier. Han ville se på saken før han eventuelt anmeldte.

**ÅSERAL: Kjørte uten riktig førerkort

12.35 -** En 20 år gammel mann ble stoppet av politiet på riksvei 455 på Kylland. Mannen kjørte med en en for stor henger i forhold til det førerkortet hans tilsa at han kunne. 20-åringen vil bli anmeldt for dette.

**SØGNE: Grovt biltyveri

13.18 -** Bilen stod parkert i Repstadveien da uvedkommende brøt seg inn. Tyven fikk med seg diverse verktøy; en Makita-sag, en Stanley-høvel og diverse håndverktøy.

**KRISTIANSAND: Narko-beslag

13.56 -** En 30 år gammel mann ble pågrepet i Markensgate. Han var i besittelse av narkotiske stoffer, og ble kjørt til politistasjonen.

BIRKELAND: Syklist lettere skadet etter sammenstøt med bil

16.30: En 8 år gammel gutt på sykkel kolliderte med en bil ved Nordåsen terrasse. Bilføreren forklarte til politiet at han var på vei opp en bakke, og så kom syklisten plutselig ut fra en sidegate. Bilføreren prøvde å svinge unna, men traff gutten. Gutten ble kun lettere skadet, og ble tatt med til legevakten av foreldrene sine. Han skal ha blødd fra den ene handa.

ARENDAL: 14-åring slått til av voksen

19.00: En 14 år gammel gutt kom i krangel med en 16 år gammel gutt ved toalettene i gjestehavna. Det endte med at faren til 16-åringen slo til 14-åringen i ansiktet. Forholdet er anmeldt.

MANDAL: Fant død mann

20.25: En 61 år gammel mann ble funnet død i en båt ved Tregde Marina. Det var en kamerat av mannen som fant han. Politiets krimtekniker var på stedet, men det er ikke mistanke om at noe kriminelt kan ha skjedd.