KRISTIANSAND: — Vi har en mistenkt som vi leter etter i de vanlige kanalene, men han har sunket litt under jorda kan du si, sier Ole Segberg, politibetjent ved Vågsbygd politistasjon, til fvn.no.

Det var fredag morgen politiet fikk melding om en bil som kjørte vinglete på E39 inn mot Kristiansand sentrum. Politiet sendte ut en patrulje for å finne bilføreren, men han kjørte en annen vei enn det politiet ventet.

Det endte med at han på toppen av Myrbakken, ved innkjøringen til Svanedamsveien, smalt inn i en bil som stod å ventet på å få kjøre inn Svanedamsveien. Den ventende bilen ble dermed skjøvet over i motgående kjørefelt, og ble dermed truffet av en varebil som kom kjørende østover. Etter trafikkuhellet stakk mannen som forårsaket ulykken av til fots.

Den mistenkte hadde lånt bilen av en annen person, og bileier har overfor politiet navngitt mannen som kjørte bilen hans.

- Er dere hundre prosent sikre på at det er den navngitte personen som har forårsaket ulykken?

— Hundre prosent sikre kan vi jo aldri være, men det er mye som taler for at det er den personen som har gjort det, sier Segberg.

— Vi har gode forhåpninger om å få oppklart saken snart.

Politiet har foreløpig ikke tatt ut noen siktelse i saken.