ÅMLI: El-forretning robbet for mobiltelefoner om kameraer

Natt til tirsdag brøt innbruddstyver seg inn i den elektriske forretningen og fikk med seg flere mobiltelefoner og kameraer. Politiet var raskt på stedet med flere patruljer og letet hele natten etter tyvene. Tidlig i morgentimene tirsdag ble det pågrepet to personer, melder operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, Bård Austad.

Politiet har foreløpig ingen flere opplysninger om de pågrepne.

MANDAL: Tatt på fersken i bil

En mann i 40-årene ble rett før klokken 01.00 natt til tirsdag tatt på fersken etter å ha brutt seg inn i en bil i Kirkebakken i Mandal. Politiet fikk melding om at en person lusket rundt i noen hager i nærheten og sendte en patrulje til stedet. Mannen hadde da klart å bryte seg inn i en bil, men skal ikke ha påført den betydelige skader.

KRISTIANSAND: Prøvde å stjele bil

Klokken 03.30 natt til tirsdag ble en mann pågrepet mens han prøvde å koble en bil i Bragesvei i Kristiansand. Politiet rykket ut med to patruljer da de fikk melding fra naboer om at en uvedkommende person var sett på stedet. Mannen er i 20-årene og er fra Kristiansand, melder Bård Austad ved Agder Politidistrikt.

VEGÅRSHEI: Stjal parabol-tuner fra hytte

I løpet av de siste 14 dagene har noen brutt seg inn gjennom hoveddøra på ei hytte på Raudsandmoen. En parabol-tuner, dvd-spiller og en vegglampe er borte.

BYGLAND: Skjærgårdsjeep brant opp

Fredag 22. september brant en 13-14 fots skjørgårdsjeep uten motor opp rett nord for Langeid. Båten stod i et grushull.

EVJE OG HORNNES: Stjal kort på Evje, brukte det i Skien

GRIMSTAD: Fikk endevendt boligen sin Tirsdags kveld finner en huseier i Grimstad boligen sin endevendt etter at uvedkommende har tatt seg inn i huset hans. Han kan melde om at han har blitt frastjålet lommeboken sin og en klokke, men har ennå ikke full oversikt over hva som er blitt stjålet. Politiet etterforsker nå saken.