**ARENDAL: Tyver tatt på fersken.

00.15 -** En vaktmester var tilfeldigvis inne på Aust-Agder kulturhistoriske senter da han snublet over to menn i 30-årene som åpenbart ikke hadde løst billett. De hadde satt klar en påhengsmotor, men stakk fra stedet da de oppdaget vaktmesteren. Politiet klarte ikke å hanke dem inn, men fant en stjålet sykkel 100

**KRISTIANSAND: Tisset på veggen

00.50 -** En beruset mann nektet å vedta forelegg etter urinering og drikking på offentlig sted. I Tollbodgata i Kristiansand ble han tatt for å urinere på fortau og vegg.

**LILLESAND: Kjørte uten førerkort

01.50 -** En 21 år gammel mann ble stanset i en Mercedes uten å kunne vise gyldig førerkort. Mannen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.00 -** I Kirsten flagstads vei meldte en kvinne om et innbrudd. Tyver har knust et lite vindu inn mot stua, og fått med seg noen kontanter. Politiet har ikke pågrepet noen for forholdet.

**MANDAL: Fyllekjøring

03.00 -** Politiet stanset en mann på 21 år idet han kjørte en bil ved den gamle postgården i Mandal. Etter utåndingsprøve viste det seg at han hadde over 1 i promille. Førerkortet er beslaglagt og mannen kan belage seg på to år som fotgjenger.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring II

03:10 -** En kvinne på 27 år blir stanset i en Chrysler på E 39 ved Brennåsen. Hun blåser rødt, og det blir opprettet promillesak.

**MANDAL: Slåsskamp

03:21 -** Politiet pågrepiper en kar på 20 år som har slått til en annen mann (51) så han brekker nesa. Foranledningen er uklar, men de to har vært i kontakt med hverandre i forkant. 21-åringen er satt i arresten og vil bli avhørt senere.

**KVINESDAL: Brann i bolighus

08.30 -** Det brant i et toetasjes bolighus i Kvinesdal i morgentimene lørdag. Det er små materielle skader. Huset er et utleiehus som brukes til å huse arbeidere ved Kvina verft. Det skal ikke ha vært noen personer inne i bygget da brannen oppsto, trolig i husets kjellerinngang.