**ARENDAL: Slåssing i Friergangen

01.00** Det ble meldt om slåssing i Friergangen. Patruljen fikk roet ned kamphanene.

**ARENDAL: Døddrukken på Langbrygga

01.30** En person lå døddrukken på en benk. En kamerat kom og tok seg av vennen.

**GRIMSTAD: 16-åringer overstadig beruset

01.30** Politipatruljen traff på to 16 år gamle gutter fra Grimstad-traktene som var overstadig beruset. De to bar også på drikkevarer. Guttenes foreldre ble tilkalt, og foreldrene, politiet og guttene hadde en prat på politistasjonen før guttene ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Fikk juling i Markens

01.35** En 28 år gammel mann fra Kristiansand hadde blitt slått i Markensgate, og blødde veldig fra nesa. Han ble kjørt til legevakt med mulig brukket nese. Mannen var såpass beruset at han ikke kunne forklare politiet hva som hadde skjedd.

ARENDAL: Spydde blod etter slagsmål En mann på 19 år fra Arendals-området hadde blitt sparket i magen og i ansiktet på Langbrygga, og var kraftig forslått. Mannen ble kjørt til legevakta av ambulansen. Det var ingen mistenktet i området da patruljen fant mannen.

**ARENDAL: Kjørt i arresten etter krangel

01.55** En mann på 22 år fra Arendal ville ifølge politiet slåss med alt og alle på Langbrygga. Mannen ville ikke forlate stedet, og ble satt i arresten i Arendal.

ARENDAL: Grendehus brant ned

**LYNGDAL: Dame ringte og sa hun hadde fått juling

02.20** Ei 43 år gammel dame ringte politiet og sa hun hadde blitt banket opp av en mann hun var sammen med. Det viste seg å være overdrevet, de to hadde kun en krangel.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Skippergata

02.30** En 24 år gammel mann bosatt i Skippergata meldte seg på politistasjonen og fortalte at det hadde vært innbrudd i leiligheten hans. En bærpar pc, mobiltelefon og armbåndsur var borte.

**VENNESLA: Promillekjørte på Øvrebø

02.40** En 26 år gammel mann fra Hægeland ble stoppet da han kjørte bil på Øvrebø. Mannen er mistenkt for promillekjøring, og ble tatt med til Kristiansand for å avlegge prøver.

**LILLESAND: Litauere kranglet

02.50** 10-15 litauere stod og kranglet på en parkeringsplass i Storgata. Stemningen var amper, og personene var på nippet til å slåss. Politiet bortviste dem fra stedet, men en av dem nektet å gå, og ble tatt med i arresten. Mannen nektet også å oppgi personalier til politiet.

**KRISTIANSAND: Kranglet på utested

02.55** En 37 år gammel mann fra Vennesla kranglet på et utested i Vestre Strandgate. Vaktene tilkalte politiet for hjelp, og mannen ble satt i arresten. Han var også i besittelse av narkotiske tabletter.

**KRISTIANSAND: Tømte spilleautomat på Hånes

03.00** Det har vært innbrudd i en butikk i Hånesveien. Tyvene har brutt opp en spilleautomat og stukket av med pengene. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

**GRIMSTAD: Arrestert etter krangling

03.20** En 19 år gammel mann fra Homborsund nektet å fjerne seg fra Storgaten, og hadde kranglet med en person på stedet. 19-åringen ble arrestert.

**MANDAL: Knuffet på taxiholdeplassen

03.30** Det oppstod knuffing på drosjeholdeplassen i Store Elvegata. Politiet fikk meklet i kranglingen.

**GRIMSTAD: Holdt naboer våkne med krangling

04.05** En person i et hus i Gjærbrøndveien holdt naboer våkne med krangling nattestid. Politiet fikk roet ned vedkommende.

**ARENDAL: Livløs person våknet

04.30** Forbipasserende fant en livløs person de ikke fikk vekketi Kittelsbuktveien. Da politiet kom, hadde imidlertid mannen våknet, og han spaserte selv hjem.

**KRISTIANSAND: Prøvde å stjele bilskilt

04.40** Øyenvitner meldte i fra til politiet om at en mann forsøkte å rive av et skilt på en tyskregistrert bil. Mannen, en 29 år gammel mann fra Kristiansand, ble anmeldt for forholdet. Det er ikke klart hvorfor mannen ville stjele skiltet.

**VENNESLA: Gutter knuste gatelykter

04.45** En gjeng gutter knuste gatelykter i Sentrumsveien. Patruljen tok personalier på guttene, og den mistenkte gutten er 17 år og fra Vennesla.

**LILLESAND: Karaokefest utover morgentimene

06.25** I Grøgårdsmyrveien var det en høylytt fest i et hus, blant annet karaokesynging. Festen ble avsluttet av politiet.

**KRISTIANSAND: Arbeider tok tyv på fersken

07.55** En arbeider i Narvika så en mann som hadde brutt seg inn i en arbeidsbrakke i Narvika. Arbeideren så mannen forlate stedet med en pose tomflasker. Tyven gikk så for å pante flaskene på en bensinstasjon i nærheten. Der ble han møtt av politiet.

— Om han ikke ble tatt med buksa nede, så ble han i alle fall tatt med posen i hånda, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen i Agder politidistrikt og humrer.

Mannen er 30 år gammel og fra Kristiansand.

**FROLAND: Kjørte stjålet bil i hage

08.55** En huseier fikk besøk av en bil i hagen. Bilføreren hadde forsøkt å kjøre opp en skråning, men havnet i stedet i en hage der han kjørte ned noen frukttrær. Da patruljen kom til stedet, viste det seg at bilen var koblet - det tyder altså på at bilen er stjålet. Føreren var forduftet, men politiet mistenker en 25 år gammel mann for ugjerningene.

**KRISTIANSAND: Brøt seg inn i kirka

09.12** I løpet av natta har tyver brutt seg inn i kirkas spiserom ved å knuse et vindu i Grim kirke. Det ser ikke ut til at noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tok kvelden ved nødutgangen

09.20** En beruset mann hadde lagt seg til å sove ved nødutgangen utenfor et hotell i sentrum.

**SONGDALEN: Veltet campingvogn

10.30** Noen hadde veltet en campingvogn som stod parkert på en parkeringsplass på Brennåsen. Det var ingen andre skader enn at vogna var veltet, så noen har antakelig vært ute etter å gjøre hærverk.

**ARENDAL: Promillekjørte på mc

11.00** En 48 år gammel mann ble stoppet av politiet da han kjørte i beruset tilstand på Tromøybroa. Mannen kjørte en Suzuki motorsykkel.

ARENDAL: Brøt seg inn i tomt hus I løpet av natta har noen brutt seg inn i et hus på Solberg. Huset var tomt, så ingenting var stjålet.

**LYNGDAL: Brann i blomsterkasse

13.20** En person måtte slukke en liten brann i en frittstående blomsterkasse i Fiboveien.

**ARENDAL: Kjørte med promille

12.00** En 30 år gammel mannlig bilfører fra Arendal ble stoppet av politiet på Krøgenes, og er mistenkt for promillekjøring.

ARENDAL: Bil stjålet

17.01 En Ford varebil med registreringsnr. RH66605 blir meldt stjålet fra Solborg i Arendal.

**KRISTIANSAND: Båttyveri i Otra

19.18** Politiet mottar en melding om et båttyveri fra båtplass nedenfor Sødal Terrasse. Båten er en Askeladden 14 fot med en Yamaha 25HK påhengsmotor. Båten har kjennemerke ZAV426. Båten er stjålet i tidsrommet mellom 15. og 20. august.

**FLEKKEFJORD: Moped stjålet

20.27** En Moped stående i en garasje i Logaveien i Flekkefjord er blitt stjålet i nattens løp. Mopeden er av merket Suzuki X og har registreringsnr. PY4123.