Det er kun et fåtall spillere som har scoret tre mål i én og samme kamp. Hakeem Wilkinson brukte kun fire minutter på å gjøre det kunststykket.

Mot Tveit i 4. divisjon mandag kveld var det Tobias Olsvik som startet scoringsshowet for arendalittenes andrelag allerede etter tre minutter. Så var det Wilkilnsons tur til å vise seg fram.

Først, etter 13 minutter, dro han til med sin favoriserte venstrefot og ballen føk inn i vinkelen. To minutter senere økte han ledelsen til 3-0 før han fullførte hat-tricket etter 17 minutter.

To hat-trick

Selv om Wilkinson gjorde tre mål i løpet av fire minutter, var han ikke den eneste som bokførte seg med hat-trick denne mandagskvelden. Yildren Ibrahimaj scoret to mål i første omgang og sitt tredje etter hvilen. Tobias Olsvik og Ole Marius Håbestad scoret to mål hver, mens Mathias Espeland Trondal fikk æren av å avslutte scoringsballet.

Kampen endte til slutt 11-0 til Arendal 2, som med det beholder sin fjerdeplass i 4. divisjon.