**KRISTIANSAND: Lagde bråk i sentrum

02.43:** En mann innbringes fra sentrum etter å ha forstyrret orden. Han blir satt i arresten, og anmeldt.

**ARENDAL: Havnet i arresten

03.48:** En person er innbrakt til arresten fra Arendal sentrum, etter ikke å ha etterkommet politiets pålegg. Det opprettes sak på forholdet.

**ARENDAL: Innbrudd i parkeringshus

08.08:** En patrulje drar til et parkeringshus i Arendal etter melding om innbrudd, og undersøker på stedet.

**KRISTIANSAND: Ruskjører tatt

09.00:** Melding om påvirket bilfører i Kirsten Flagstads vei i Vågsbygd. Politiet har kontroll på føreren, og kjøres til legevakt for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Påkjørt hund

09.00:** En hund har blitt påkjørt på FV 255 ved Drangsholt i Tveit. Bilføreren stanset ikke for hunden. Hunden blir tatt hånd om av eieren, som tar den med til dyrlege.

**ARENDAL: Innbrudd i hytte

09.55:** Noen har brutt seg inn i en hytte på Staubø i Kilsund. Politeit foretar åstedsundersøkelser, men det er uvisst hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra båthavn

09.56:** Melding om tyverier fra båter i båthavna på Eide ved Fagerholt. Det er stjålet bensintanker. Politiet oppfordrer båteiere å se til båtene sine.

**FLEKKEFJORD: Branntilløp

10.59:** Politiet fikk melding om et bindre branntilløp i en bolig i Doktor Krafts gate. Nødetater rykket ut, og én person ble sjekket av ambulansepersonell. Politiet oppretter sak på forholdet.

**SØGNE: Forsøk på båttyveri

11.00:** Politiet fikk melding om forsøk på tyveri av en båt i Trysfjorden i Søgne. Forholdet anmeldes.

**FROLAND: Fryktet eksplosjon etter brann i verksted

11.10:** Les mer i egen sak

**BIRKENES: Hytteinnbrudd

10.43:** Det ble meldt om innbrudd i flere hytter ved Oggevann. Politiet har vært på stedet og konstatert at det er gjort innbrudd i fire hytter. Politiet har ikke fått tak i alle eierne, og ber hytteeiere se til hyttene sine.

**KRISTIANSAND: Kjøring i påvirket tilstand

13.10:** Politiet fikk melding om en påvirket bilfører i Vågsbygd. Føreren ble tatt med til legevakt for å avgi blodprøve. Det ble gjort beslag av medikamenter, og politiet oppretter sak.

**KVINESDAL: Sjekk av telestolper

15.03:** Politiet har fått flere meldinger om utenlandske personer som sjekker telestolper. Dette er planlagt arbeid som utføres.

**KRISTIANSAND: Stoppet buss og pågrep passasjer

17.00:** Les egen sak.

**ARENDAL: Kjørte av veien

19.12:** En 22 år gammel mann ble anmeldt for uforsvarlig kjøring etter eun utforkjørsel i Eydehavn. Ingen personer kom til skade.

**KRISTIANSAND: Pågrep "rabiat" mann

19.55:** Politiet fikk melding om en "rabiat" mann i Elvegata. En patrulje rykket ut og pågrep mannen, som hadde havnet i klammeri med ansatte i butikken etter et tyveri.

**KRISTIANSAND: 5-årig jente ble meldt savnet

20.04:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: "Dykkerulykke" var helsesak

20.43:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Mann knivstukket i Kristiansand

22.07:** Les egen sak.

**SONGDALEN: — Siktet med pistol mot bil

22.33:** Politiet fikk melding om at en mann tok frem en pistol og siktet mot en passerende bil på Nodeland. En mann er pågrepet. Han var i besittelse av en lekepistol.