**KRISTIANSAND: Kontroll

00.15:** Politiet og veivesenet kontrollerte alle tunge kjøretøy som ankom med Superspeed. Ingen ble holdt igjen.

**GJERSTAD: Trailer satt fast

01.33:** En polsk trailer sto fast ved innkjøringen til langtidsparkeringen for vogntog på Brokelandsheia. Bilberger ble rekvirert.

**GRIMSTAD: Vinglete bil

01.59:** En vinglete bil ble stanset på E 18 ved Vik i Grimstad. Fører, en mann på 41 år, ga utslag på alkotest og ble sendt til legevakt for blodprøve.

**TVEDESTRAND: Så etter mann

05.06:** Brøytemannskap meldte fra til politiet om en mørkkledd mann som gikk langs E 18 og patruljen dro ut for å se etter ham.

**AGDER: Må rydde takene

13.59:** Agder politidistrikt har fått inn flere henvendelser om fare for ras fra tak i byer. — Politiet henstiller til huseiere/gårdeier om å sjekke tak og evnt. rydde tak, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Magne Storaker.

**GJERSTAD: Innbrudd ved bedrift

17.28:** Politiet undersøker et bedriftslokale på Sunde bru, der det har vært innbrudd og tyveri. - Det er usikker hva som er stjålet, twitrer operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikts operasjonssentral (OPS-en).

**KRISTIANSAND: Tatt med våpen

17.47:** Mann tatt i Setesdalsveien med batong. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Melding om trafikkulykke

21.31:** Politi, brannvesen og ambulanse får inn melding om trafikkulykke med ATV på E39 i vestgående retning ved Falconbridge. Det viser seg etter hvert å være feilslått alarm.

— Patruljen stoppet en firehjuling ved Trekanten i Vågsbygd, som vi mener er den ATV-en som vi fikk inn melding om. Saken undersøkes nå nærmere, sier Solås til Fædrelandsvennen mens innsatsleder ved Kristiansand politistasjon snakker med sjåføren av ATV-en.

Det viser seg at føreren er uskadd, men full av søle. Mest sannsynlig etter at han har kjørt inn i en fender på sin ferd tidligere på kvelden.

— Han har ikke gyldig førerkort for ATV og vil bli anmeldt, melder Solås i en Tweet.

**MANDAL: Branntilløp i hus

21.31:** Brannvesenet får inn melding om mulig husbrann på Skogsøy. Les mer i egen sak.