**RISØR: Overrasket tyvene

01.09:** Fra Bossvika kommer det inn melding om en husieer som overrasker to personer innei leiligheten sin.

— De løper fra stedet og forsvinner i en bil, muligens i en sølvfarget Opel Vectra, melder operasjonsleder Audun Eide i Agder politidistrikt (OPSen) på Twitter.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos gullsmed

02.06:** Innbrudd hos gullsmed ved Sørlandssenteret. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Klage på musikk

04.05:** Fra Fjellro kommer det inn klager på øy musikk fra leilighet. Naboer får ikke sove. Ifølge en Tweet fra politiet viser festdeltakerne liten forståelse når patruljen kommer så stereoanlegg blir beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra stasjonen

04.15:** En mann blir bortvist fra NSB ventehall etter anmodning fra personalet. - Han var i besittelse av mindre mengder narkotika, blir anmeldt og kjøres i arresten, twitrer OPSen.

**MARNARDAL: Trafikkuhell

08.48:** Ved Klevelandsbrua i Laudal har en bil kjørt av veien da fører svingte unna et dyr. - Det er ingen personskade, men endel materielle skader. Bilen er hentet av bergingsbil, skriver OPSen på Twitter.

**ARENDAL: Grovt tyveri

09.40:** Klesbutikken Master Klær i Havengaten melder om grovt tyveri fra butikken. - En patrulje ble dirigert til stedet for undersøkelse, twitrer operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**SØGNE: Slått i butikk

10.55:** Politiet rapporterer om en ordensforstyrrelse på offentlig sted. - Det er to personer som slåss inne i en butikk om en eldre uoppgjort sak dem i mellom, står det i en Twittermelding fra OPSen.

**ARENDAL: Butikktyv på Cubus

11.25:** En dame født i 1980 blir tatt med bukse og veske hun har stjålet.

**KRISTIANSAND: To gutter tente på stubbe

17.51:** Brannvesen og politi rykker ut for å slukke krattbrann på Møvik. Det viser seg å være to små gutter som har tent på en stubbe. Brannvesenet tar med guttene hjem til foreldrene for en alvorsprat.

LYNGDAL: Tente på høyballer

I løpet av dagen er høyballer på et jorde ved Faret påtent. Grunneier klarer å slukke branntiløpene, men vurderer å anmelde forholdene.

**KVINESDAL: Tre biler i trafikkulykke

18.51:** Se egen sak

**ARENDAL: Trafikkontroll uten bøter

20.40:** Mellom klokken 20.40 og 21.25 avholdt en politipatrulje trafikkontroll på Salterød. De sjekket dokumenter og adferd. Ingen skriftlige reaksjoner.