FARSUND: Far i huset reiste som siste beboer hjemmefra i åtte-tiden tirsdag morgen. Drøyt to og en halv time senere gikk brannalarmen. Nå kan alt være tapt for Kroken-ekteparet.

Det er røykutviklingen som har gitt store skader, ettersom det ble en ulmebrann. Brannvesenet har foreløpig ikke noen teori om hva som forårsaket dramaet i eneboligen på Tørvolt.

Hele første etasje er dekket av et tykt sot— og tjæreaktig lag, mens den ene halvdelen av etasjen har fått omfattende brannskader. Blant annet har det brent hull i gulvet ned til kjelleren, skriver Grimstad Adressetidende.

I kjelleren er det også en god del sot- og røykskader i tillegg til vannskader. Ifølge brannvesenet ser det også ut til å bli store skader på loftsetasjen.

– Dette er helt ufattelig og et sant mareritt. Å oppleve noe slikt rett før jul unner jeg ingen, sier en fortvilet huseier til Adressa, mens han prøver å trøste kona.

Oppløst i tårer må paret konstantere at alle julegavene er ødelagt.

– Slik jeg ser det, er det ikke noen annen løsning enn å rive alt og bygge nytt, legger mannen til stille.

Naboer, familie og venner kom raskt til branntomten for å støtte og trøste ekteparet.

– Å bli rammet av noe som dette håper jeg aldri jeg eller noen jeg kjenner blir. Dette er bare trist, sier et familiemedlem til Grimstad Adressetidende.

.