EVJE OG HORNNES: — Målet er å bygge opp omkring 15 arbeidsplasser på Evjemoen. Her er enorme muligheter i denne naturskjønne kommunen, sier Skjærli.

1. november overtok han den flotte offisersmessa på Evjemoen. Han skal også overta en del av offisersforlegningene. De har hotellstandard. Ved nyttårstider regner han med offisiell åpning.

— Vi starter Obersten kurs og selskapslokaler. Vi skal ha et nært samarbeid med øvrig næringsliv i Evje og Hornnes, sier Skjærli.

— Vi sier nei til arrangementer daglig på Løa. Disse kan flyttes til Evjemoen. Dessuten skal vi satse en del på turisme på Evje. Turistene kjører ikke gjennom nedre Vennesla, men de stopper på Evje. Dette kan utnyttes til gjensidig glede for både Vennesla og Evje og Hornnes, sier Skjærli.

På Løa sysselsetter Andreas Skjærli omkring 30 mennesker fordelt på 15 årsverk.

Skjærli tror på betydelig omsetning i konferansemarkedet.

— Evje ligger jo utrolig sentralt til på Agder. Dessuten har jeg inngått avtale med Risdal Touring om busser som kan hente og bringe konferansedeltakere, bryllupsgjester og så videre, sier Skjærli, som har inngått en ti års leieavtale med Evje Næringspark.

ODD I.R. ULEBERG