KRISTIANSAND: Kvinnen, som hører hjemme i Songdalen, erkjente selv at hun tidligere hadde mistet førerkortet for flere tilfeller av promillekjøring, ifølge operasjonssentralen ved Agder politidistrikt. Politiet fant små mengder hasj på kvinnen etter ransaking, og 24-åringen er mistenkt for kjøring i narkotikapåvirket tilstand. Kvinnen måtte avlegge blodprøve.

Stjålet scooter

KRISTIANSAND: En Yamaha-scooter med kjennetegn PF 6794 ble stjålet fra mopedplassen i Markens gate i løpet av søndag kveld eller natt. Eier meldte fra til politiet klokken 04. Uten mopedlappen

FLEKKERØY: En 15 år gammel jente ble stoppet på moped i Andåsveien på Flekkerøy i 02-tiden natt til mandag. Jenta er anmeldt for forholdet.

Tyveri i Arendal

ARENDAL: Bedriften Otrum ASA har hatt uvedkommende på besøk i løpet av natta. Klokken 06 meldte en vekter at et vindu var knust. Bedriften har ikke fått full oversikt over hva som er stjålet, men en bærbar pc skal være forsvunnet. Politiet har ingen mistenkte etter innbruddet.

Verktøy stjålet

KRISTIANSAND: I løpet av helga har tyver vært inne på Rige silketrykk i Rigedalen. Bedriften er under ombygging, og tyvene har fått med seg en del av håndverkernes verktøy. Politiet har foreløpig ingen mistenkte.