Jente påkjørt

GRIMSTAD: En jente mellom 4 og 6 år ble påkjørt i Fevikkilen i går kveld. Jenta kom ut i veien bak en lastebil. Foreldrene kom raskt til stedet, og om jenta fikk skader er uvisst. Føreren av bilen varslet politiet om ulykken, men forholdet er ikke anmeldt.

Ektepar fyllekjørte

FLEKKEFJORD: En 68 år gammel mann fra Flekkefjord er mistenkt for promillekjøring med båt, etter at han og kona durte deres 30 fots tresnekke rett inn i eget båthus. Vitner har forklart politiet at motoren gikk på fullt turtall lenge etter at båten forsvant inn i båthuset i Trellevika. Da politipatruljen kom til stedet var imidlertid ekteparet borte. Mannen ble senere pågrepet i huset sitt i Flekkefjord. Han erkjente at han hadde drukket, men visste ikke helt hvor mye.

Råkjøring på Liknes

KVINESDAL: Politiet fikk like før midnatt melding om at et par biler drev kappkjøring på Liknes. Bilene var uregistrerte. Politiet hadde imidlertid ingen ledige patruljer til å rykke ut.

Kjørte uten lappen

ARENDAL: En 27-åring fra Arendal ble tatt for kjøring uten gyldig førerkort mandag kveld. Mannen hadde mistet førerkortet tidligere, og kan vente seg et forelegg fra politiet.

Grevling mot moped

GRIMSTAD: En 17 år gammel mopedist fra Grimstad fikk lettere skader da han like over midnatt kolliderte med en grevling på Reddalsveien mellom Bergemoen og Landvik. Grevlingen døde av skadene.

Turist i grøfta

GRIMSTAD: Fem timer senere måtte politiet igjen rykke ut til Reddalsveien. Da hadde en utenlandsk turist kjørt i et tre i grøfta, og måtte ha hjelp for å komme seg opp igjen. Mannen kom fra det hele uten skader.