KVINESDAL: Promillekontroll

I dag formiddag hadde UP en adferd— og promillekontroll i forbindelse med Norway Rock festivalen i Kvinesdal. En av bilene svingte unna og forsøkte å unngå kontrollen. Han ble etter litt tatt igjen og slet da fryktelig med å legitimere seg. Etter å ha prøvd noen falske identiteter ble mannen etter hvert innbrakt hvor hans korrekte identitet ble erkjent. Han vil bli anmeldt for å kjøre bil uten førerkort samt bruk av falsk identitet.

KRISTIANSAND: Krasjet og stakk

13:53 kom det politiet for øret at en Volvo skapte litt kaos på veien ved Kongsgård, hvor bilen blant annet hadde kjørt i murkanter og fendere. Da politiet kom til stede var sjåføren stukket av så det ble tatt beslag av bilen. Den viste seg å være utleid fra Gardermoen lufthavn, som også har anmeldt hendelsen. Saken etterforskes videre.

KRISTIANSAND: Ruset mann på sykehuset

14:24 fikk politiet en melding om at en pasient på Sørlandet sykehus lagde bråk og at de trengte hjelp av politiet for å roe han ned. Den 25 år gamle mannen fra Kristiansand som var i besittelse av narkotika og trolig også ruset, ble satt i arresten for å roe seg ned der.

ÅMLI: Trafikkulykke

En trafikkulykke på Åmli ved Pangården. To personer var involvert og skadeomfanget er ukjent da politiet ikke har fått sjekket stedet enda.

KRISTIANSAND: Biltyveri

16:48. Ble det meldt om at en hvit Nissan Primera hadde blitt stjålet. Nøklene hadde blitt tatt natt til tirsdag og en gang i løpet av dagen hadde altså bilen også blitt tatt.

KRISTIANSAND: Butikktyveri

19:22 En spanjol ble tatt av butikkvakter på Sparkjøp i Sørlandsparken, han nektet for å ha stjålet noe og var temmelig vrang. Politiet måtte tilkalles og nå sitter spanjolen, som har bostedsadresse i regionen, i arresten på stasjonen i Kristiansand.

GRIMSTAD: 151 kilometer i timen

UP motorsykkel stoppet en 22 år gammel mann fra Porsgrunn med en gjennomsnittsfart på 151 km/t i 80 sone. De målte han i en strekning på over 1,4 kilometer. Han blir anmeldt og mister førerkort.

GJERSTAD: 120 kilometer i timen

Østerholtheia: Nok en UP motorsykkel målte en 20-åring fra Mandal med gjennomsnittsfart i 120km\t i 80 sone. Anmeldt han også.