**KRISTIANSAND: Full student i Baneheitunnelen

00.37:** Politiet får flere henvendelser om en person som veiver rundt i veibanen i Baneheitunnelen. Politiet drar til sedet og finner en student som er igang med årets studiefeiring. Han blir kjørt hjem til Grim.

**KRISTIANSAND: Stjålet sykkel funnet

02.10:** Politiet finner en stjålet sykkel i Ægirs vei på Lund. Den blir tatt med til politistasjonen.

**VENNESLA: Kjørte på elg

06.32:** En mann i 30-årene melder fra om at han har kjørt på en elg i sydenden av Eikelandsvannet på Riksvei 9. Elgen ligger i veien og bilen har store skader. Politi, ambulanse og Viltnemnda rykker ut. Føreren, som er fra Kristiansand, blir tatt med til sykehus og har lettere skader.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt dukket opp

08.24:** En båt som ble meldt stjålet fra Rånakanalen for en måned siden dukket i morgentimene opp i Narvika båthavn. Den er levert tilbake til eierne, men politiet vet foreløpig ikke hvem som stjal den.

**GRIMSTAD: Stjal øl fra Ica

19.20:** To menn blir oppdaget mens de butter øl i en bag på en Ica-butikk. Politiet blir tilkalt og tar hånd om tyvene som kommer fra Grimstad. Butikken vil anmelde de to mennene som er henholdsvis 42 og 39 år gamle.

**ARENDAL: Tilhenger stjålet

11.23:** En sølvfarget tilhenger med registreringsnummer PH 3241 blir meldt stjålet fra Bjornesveien i Arendal.

**KRISTIANSAND: Til sykehus etter trafikkuhell

11.50:** En bil og en el-sykkel støter sammen på parkeringsplassen utenfor Coop på Lund. Syklisten blir rutinemessig tatt med til sykehuset for en sjekk.

**KRISTIANSAND: Stjålet tilhenger funnet

12.08:** En tilhenger som for rundt en måned siden ble stjålet fra Esso i Setesdalsveien dukker opp ved Sørlandsporten. Den er nå tilbake hos eieren.

**KRISTIANSAND: Mindreårige tyver

13.02:** Securitas ber politiet om bistand etter å ha stoppet to mindreårige butikktyver hos Lindex. Politiet drar til stedet for å snakke med tyvene og vil følge opp saken.

**KRISTIANSAND: Kvinne tatt med amfetamin

15.32:** En 30 år gammel kvinne ble pågrepet på rutebilstasjonen for å være i besittelse av små mengder amfetamin.

**ARENDAL: Stjal øl

15.54:** G4S måte tilkalle politiet til Meny i Arendal på grunn av to vanskelige butikktyver. En 35 år gammel kvinne og en 45 år gammel mann ble anmeldt for å stjele øl.

**KRISTIANSAND: Fratatt førerkortet etter promillekjøring

17.57:** En tyskregistrert bil ble stopet i Barstølveien. En tysk mann i 30 årene ble brakt til Kristiansand politistasjon for å ha kjørt med en promille på 0,9. **KRISTIANSAND: Kjørte med falske skilter

18.00:** En politipatrulje stoppet en moped på Justvik med falske skilter.

**KRISTIANSAND: Butikktyv ble hentet av far

20.55:** En butikktyv nektet å identifisere seg for politiet ved Rema 1000 i Tordenskjolds gate, men etter hvert viste det seg at tyven var mindreårig. Han ble brakt til politistasjonen og hentet av sin far.