Hun avsluttet råsterkt og avgjorde 400 meterfinalen på siste oppløpsside. Felix løp inn til 50,40 sekunder og sloFrancena McCorory med ni hundredeler. Samtidig med at hun krysset mållinjen som vinner på 400 meteren, ble hun også historisk, som den første kvinne i amerikansk friidrett som har vunnet det nasjonale mesterskapet på de tre korteste distansene (100, 200 og 400 meter).— Jeg visste det ville bli tøft på slutten av denne 400 meteren, men jeg satset bare på å være i posisjon til å bruke farta mi, sa Felix etter den imponerende seieren.

Fra før har hun fem USA-gull på 200 meter i tillegg til 100 metergullet hun vant i fjor. Nå er hun også mester på den lengste av sprintdistansene, 400 meter.

Felix skal helt sikkert forsøke å forsvare gullet sitt på 200 meteren fra Berlin-VM for to år siden, men vet ennå ikke om hun også kommer til å satse på 400 meteren i Daegu.

— Foreløpig har jeg ikke tatt noen avgjørelse om det, men jeg tror ikke jeg skal vente så lenge med å bestemme meg, sier hun. (©NTB)