KRISTIANSAND: Nettstedet Radioassistant melder at Start-fans som vil høre favorittlagets kamper på radio neste år, må bytte frekvens.

Det er NRJ som sist sesong overførte kampene sist sesong, men dette er nå slutt. Start og Radio Sør kom i dag til enighet om kampene for de tre neste sesong.

Ansvarlig redaktør i kanalen, Tore Mydland, er godt fornøyd.

— Grunnen er todelt. Vi ønsker å dekke mye av av det som er interessant i vårt nedslagsfelt. Når vi nå sender til hele Sørlandet og når Start vil nå ut, så passer det sammen. Den andre grunnen er at vi ønsker til å bidra til positivt engasjement rundt Start, sier Mydland.

Hvem som skal kommentere kampene er så langt ikke bestemt. Daglig leder i radiokanalen, Pål Lomeland, opplyser til fvn.no at det legges opp til sending én time før og etter kampen, i tillegg til overføring av selve kampen. Avtalen gjelder for serie- og cupkamper de tre neste årene.

— Dette er bra for oss med tanke på at vi ønsker å være hele Sørlandets lag, sier sponsoransvarlig i Start, sportsansvarlig i Start, Christer Paulsen, til nettstedet Radioassistant.