**KRISTIANSAND: Elektrisk rullestol kjørte inn i bil

01.30:** Politiet får melding om at en eldre kvinne på en elektrisk rullestol skal ha kjørt inn i en parkert bil. Dette skal ha ført til at rullestolen veltet. Den 60 år gamle damen ble kjørt til legevakt for sjekk.

**MANDAL: Kjørte uten førerkort

01.30:** En patrulje i Mandal stopper en bil der fører ikke kan vise gyldig førerkort. Han er heller ikke eier av bilen, men forteller at han låner den av en kamerat. 26-åringen fra Lyngdal må møte opp på Mandal politistasjon sammen med eier i løpet av dagen. Han vil i så fall kun bli anmeldt for kjøring uten førerkort.

**ARENDAL: Fant kniv og pepperspray i bil

02.05:** Politiet stopper en bil ved Gamle Songevei i Arendal. I bilen finner de både pepperspray og en kniv. Den 39 år gamle polske føreren av bilen vil bli anmeldt for besittelse av ulovlig våpen.

**SØGNE: Tørrkoking

03.30:** Politi rykker ut sammen med brannvesen til et his i Vedderheia i Søgne etter en melding om røykutvikling. Det viser seg å være en gryte som har stått for lenge og ført til tørrkoking. Det er mye røyk på stedet, men ingen ild. Det blir heller ikke meldt om noen personskader.