ARENDAL: Ubudne gjester

22.52 To ubudne gjester sveiv rundt i gangene på Hotell Park Inn i Vestregate i Arendal. De nektet å forlate hotellet. På oppfordring fra politiet kom imidlertid de to personene, som er fra Arendal og Oslo, på andre tanker.

VENNESLA: Rånere på heia

23.51 Politiet fikk melding om råning og villmannskjøring på Hunsfossheia i Vennesla. Patruljen som dro til stedet, traff noen biler som passet til beskrivelsen politiet hadde fått. De lovet imidlertid på tro og ære at de ikke hadde gjort noe som minnet om verken råning eller villmannskjøring, og fikk dra fra stedet med politiets formaninger.

ARENDAL: Stakk fra påkjørsel

23.50 En BMW kjørte inn i en mur i Gamle Songevei i Arendal, og ødela et smijernsgjerde. Patruljen som sjekket stedet fant spor på stedet som ledet til en bil med skader som passet ulykkesstedet. En 22 år gammel kvinne erkjente overfor politiet å ha kjørt bilen. Hun er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand, og ble i natt tatt til legevakten for blodprøve. Kvinnens førerkort er beslaglagt.

KRISTIANSAND: Voldsmann stakk av

KRISTIANSAND: Hyggelig russ med høy musikk

01.04 Politiet får klage på høy musikk ved klubbhuset til Randesund idrettslag ved Sukkevann. Da politiet kom til stedet møtte de russen som hadde fest. Musikken var ikke spesielt høy og russen var hyggelig og i ferd med å forflytte seg fra stedet, bemerker politiet i sin logg.

KRISTIANSAND: Overstadig, men gangbar

01.52 Politiet mottok klage om en overstadig beruset person på Rutebilstasjonen. Politiet fikk sendt mannen av gårde på egne bein.

KRISTIANSAND: Brann i Vesterveien 21

03.40: Full utrykning til ubebodd hus i Vesterveien. Huset fullstendig overtent. Huset har tidvis vært oppsøkt av bostedsløse. Politiet har ingen opplysninger om at det var folk i bygget da brannen brøt ut.

ARENDAL: Uten førerkort med amfetamin

03.49 Politiet i Arendal stoppet en motorsykkel med to arendalitter i 40-årene. Sjåføren manglet førerkort. Passasjeren hadde amfetamin. Begge ble anmeldt.

LYNGDAL: Vogntognvelt vest for Lyngdal

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

ARENDAL: Tatt med hasj, klokken 16.35: En 46 år gammel mann i besittelse av litt hasj ble tatt utenfor kulturhuset i Arendal. Den 46 år gamle mannen ble innbrakt til politistasjonen. (Foto: Ernest Boswarva) Foto: Ernest Boswarva

**ARENDAL: Kjørte med promille

16.36** En 65 år gammel mann fra Arendal ble tatt i Eydehavn, mistenkt for promillekjøring. Mannen blir anmeldt og tatt med for å avlegge blodprøve.

**BIRKENES: Tatt uten gyldig førerkort

18.23** En 23 år gammel lillesandskvinne ble tatt for å kjøre uten gyldig førerkort på Birkeland.

**SØGNE: Kjørte uten gyldig førerkort på firehjuling

19.12** En 53 år gammel mann fra Søgne blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort for firehjuling i Søgne.

**FLEKKEFJORD: Uten gyldig førerkort

20.04** En 46 år gammel mann fra Flekkefjord er anmeldt etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Kvinne nasket

20.11** En kvinne hadde stjålet en veske med varer fra en butikk på Krøgenes. Kvinnen satte seg litt opp mot betjeningen og de ba om hjelp fra politiet. Operasjonssentralen hadde ikke fått tilbakemelding om utfallet da fvn.no sist var i kontakt med dem klokken 20.45. **KRISTIASAND: Hørte drønn

21.18** Det kom melding om at noen hadde hørt et voldsomt drønn i området Lømslandsvei i sentrum. Det skal også lukte bensin i området. Patruljen var ute, men så ikke noe tegn på at det hadde skjedd noe spesielt.

KRISTIANSAND: Statoil Elvegata ranet

**LYNGDAL: Mopedist brakk håndleddene

21.42** En mopedist kjørte av veien ved Kvavik. Politiet mistenker at den 27 år gamle mannen fra Lyngdal har promillekjørt. Han ble innlagt på sykehus med to brukne håndledd.

**KRISTIANSAND: Slåssing

21.45** Det kom melding om at cirka ti personer var involvert i krangling i Markensgate. Da politiet kom til stedet, var det ingen slåssing blant de 40 ungdommene på stedet.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

22.06** Det kom melding om høy musikk fra Hamresanden. Politiet hadde ingen ledige patruljer å sende.

**KRISTIANSAND: Fest i Otterdalsparken

22.30** Det kom klage på at ungdommer festet i Otterdalsparken. Politiet hadde ingen patruljer å sende. Rett før klokken 23 dro politiet til stedet etter meldinger om at ungdommene gikk løs på beplantningen. Da patruljen kom til stedet, var det ingen drikking, hærverk eller musikk. Ungdommene trakk bort fra stedet.

**KRISTIANSAND: Krangling

23.27** Politiet fikk melding om at det var ampert mellom tre-fire personer på hjørnet av Markens gate og Tollbodgata. Kort tid etter kom det melding om at personene hadde gått hvert til sitt.

**ARENDAL: Overstadig beruset

23.34** Politiet fikk melding om at en overstadig beruset person sto på Langbrygga. Politiet tipser fulgte med på vedkommende, som etter hvert beveget seg mot byen, og faren for at han skulle falle i vannet var dermed over.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

23.51** Det kom melding om høy musikk fra en fest i Marviksveien. Politiet hadde ingen ledige ressurser.

**LILLESAND: Bil i motsatt kjøreretning

00.03** Det kom melding om at en bil kjørte i motsatt kjøreretning på E 18 like øst for Lillesand. Politiet sendte en bil fra Grimstad mot Lillesand, men de møtte ikke på noen som kjørte i feil kjøreretning.