KRISTIANSAND: Sendt til sykehus etter arbeidsulykke

12.47: Les egen sak.

**FROLAND: Fartskontroll ved Mjølhusmoen

13-14.30:** Fartskontroll i 60-sonen på riksvei 152 ved Mjølhusmoen. Det blir skrevet ut seks forenklede forelegg, og en person mister førerkortet. Høyeste hastighet ble målt til 86 km/t.

**KRISTIANSAND: Eksmannen ville på besøk

14.48:** En mann prøver å komme seg inn i huse til eksen, der er han ikke velkommen og politiet viser ham bort fra stedet.

**LILLESAND: Kranbil knuste skilt — forsvant fra åstedet.

15.05:** Les egen sak.

**ARENDAL: Kvinne stjal fra Amfi Arena

16.13:** Melding om butikktyveri fra Amfi Arena. Tyven er en 35 år gammel kvinne som blir dimittert fra stedet etter en sjekk.

**GJERSTAD: Båt på Gjerstadvannet

16.25:** En båt blir funnet på Gjerstadvannet. Brannvesenet hjelper politiet med en sjekk, og det viser seg at båten har slitt seg fra fortøyningen.

**SONGDALEN: Mindre bråk en meldt

17.00:** Melding om bråk og mistanke om familievold, men da politiet kommer fram til stedet er det ikke så galt som ventet. Forholdet blir ordnet på stedet.

**ARENDAL: Plagsom mann

17.01:** Melding fra Amfi Arena om at en mann ikke vil fjerne seg. Vedkommende må imidlertid ha ombestemt seg, for han er borte da politiet kommer.

**KRISTIANSAND: Kvinne stjal for 3.400 kroner

18.01:** En 30 år gammel kvinne stjal varer for 3.400 kroner fra Sørlandssenteret. 30-åringen erkjenner forholdet.

**KRISTIANSAND: Tigging ved Tykkelimoen

18.10:** Melding om tigging ved Tykkelimoen, Stray. Operasjonsleder Ove Austenaa ved Agder politidistrikt minner om at dette er lovlig og at politiet dermed ikke rykker ut. Likevel ber han folk om å være obs.

**ARENDAL: Innbrudd på Nedenes skole

19.16:** Melding om innbrudd på Nedenes skole, men foreløpig usikkert om noe er stjålet.

**EVJE OG HORNNES: Ville ha bort eksen

19.27:** En kvinne på Evje klager på at eksen står på døra ogvil ha vedkommende bort. Da politiet kommer er vedkommende forsvunnet.

**ARENDAL: Jenter stjal fra Amfi Arena

20.04:** To jenter ble tatt i å stjele klær for 300 kroner,men fordi identiteten deres var ukjent ble politiet tilkalt. Politiet fant uthvem de unge tyvene var.

**ARENDAL: Fikk ikke opp døra

20.19:** En kvinne melder fra om at hun ikke får opp ytterdøratil leiligheten sin. Operasjonsleder Ove Austenaa vet ikke hvorfor døra varvanskelig, men politiet fikk henne inn.

**EVJE OG HORNNESS: Biltur uten førerkort

20.24:** Politiet stopper en bilist på Evje. Mannen har ikkeførerkort og vil bli anmeldt for dette.

**ARENDAL: Fra Eydehavn til arresten

20.41:** Melding om bråk og knusing i Budalen ved Eydehavn.Politiet kjørr ut og tar med en mann for å ha laget bråk. Mannen skal få soveut rusen i arresten.

**LYNGDAL: E 39 stengt etter sprengning

21.58:** Les egen sak.