**SØGNE: Kjørte i grøfta to ganger

22.38:** En bil med to personer i står i en snøfonn i område Brennåsen. Patruljen drar ut mot stedet. Ny melding: Bilen hadde greid å komme seg løs, men traff en ny snøfonn litt lengre unna.

Patruljen ser om de kan finne bilen. Påtraff bil med fører. Negativ alkotest.

**MANDAL: Brann i enebolig

01.02:** Se egen sak.Melding om brann i enebolig i Fridtjof Nansens vei. Brann, ambulanse og politi på stedet.

Røykdykkere bekrefter raskt at det ikke er folk inne i bygget. Store skader på deler av bygget. Ukjent brannårsak. Eiere av bygget varslet. Krim tekn vil foreta åstedsundersøkelse på et senere tidspunkt.

**LYNGDAL: Kolliderte med brøytebil

01.57:** Se egen sak.AMK melder at det har vært en trafikkulykke ved Lenefjorden – fransk reg. personbil kjørt inn i brøyte traktor i det denne skulle svinge av veien. En voksen (mann 36) og 2 barn (ukjent alder) i personbilen – alle kjørt Mandal legevakt av ambulanse – lettere skade.

**GRISMSTAD: Havnet i grøfta — mistenkt for promillekjøring

05.02:** Politiet får melding om en bil som har kjørt i grøfta i rundkjøringen ved Ericsson. Meldingen går ut på at fører virker påvirket. Patruljen som kommer til stedet pågriper føreren, som er en mann på 59 år fra Kristiansand. Mannen er fremstilt for blodprøve og førerkort er beslaglagt.

**ÅSERAL: Påkjørt rådyr i Kyrjebygda

07.49:** Melding om påkjørt rådyr rett sør for Kyrkjebygda. Viltnemda er orientert.

**LILLESAND: Innbrudd på Hotell Norge

10.32:** Melding om grovt tyveri fra Hotell Norge i Strandgata i Lillesand. Det er brutt opp en vindusrute i første etasje. Politiet gjennomfører åsstedsundersøkelse.

SLUKKET SELV: Bilbrann Holvika i Grimstad. Foto: Privat

GRIMSTAD: Bilbrann i Trollsvingen

10.40: Melding om bilbrann på en adresse i Trollsvingen. Det skal ikke være fare for hus eller lignende. Brann og politipatrulje dirigert til stedet. Melder tilbake at bileier selv har slukket brannen. Skader i motorrommet. Brannårsak foreløpig ukjent. **EVJE OG HORNNES: Pipebrann uten skader

11.00:** Melding om pipebrann på en adresse i Evje sentrum. Det er ikke meldt inn skader til politiet.

**SØGNE: Fant hund

11.06** Noen har funnet en gordon setter i Eikeveien. Falck henter hunden.

**LYNGDAL: Stjal nøkkel og firehjuling

11.17** Noen har brutt seg inn i et sommerhus på Hundingsland. Etter å ha tatt seg inn gjennom et vindu er nøkkelen til ATV-en som sto parkert utenfor borte. Det samme er firehjulingen. Kjøretøyet er uregistrert, men er rød og av typen Yamaha Codiac 400. **KRISTIANSAND: Innbrudd i Markens

12.42** Det har vært innbrudd i en leilighet. Diverse elektriske artikler, en Ipad og noen filmer er stjålet.

**VENNESLA: Stjal snøfreser

13.25** En sort snøfreser er stjålet fra Øvrebø.

**ARENDAL: Bil av veien

13.33** En Audi havnet av veien på E 18 i vestgående retning ved Harebakken. Ingen ble skadet.

KRISTIANSAND: Kolliderte med tre biler — havnet på taket

**GJERSTAD: Far brakt til arresten

18.29** Politiet fikk melding fra en fortvilet jente som ba om hjelp da faren var beruset og vanskelig. Patruljen tok med faren til arresten i Arendal.

**ARENDAL: Fant veltet moped i tunnel

20.42** Politiet fikk melding om at en moped lå veltet i Blødekjærtunnelen i Arendal. Eieren, en 39 år gammel mann, hadde ikke gyldig førerkort, og ble anmeldt. Mopeden hans ble avskiltet.

**RISØR: Skal ha blitt slått under krangel

21.10** Politiet ble oppringt på nødnummeren av en afghansk statsborger som sier at han har vært utsatt for vold. Vedkommende skal ha blitt slått i nesen av en landsmann under en krangel i Risør sentrum. De to skal ha kranglet om et pengebeløp. Innringeren vil anmelde forholdet.