KRISTIANSAND: I anledning av landsmøte i Baker— og Konditorbransjens Landsforening (BKLF) ble det lørdag ettermiddag invitert til ”tidenes kakefest” på Torvet i Kristiansand. Det var tydeligvis noe folk satt pris på.

– Se så mye folk det er her. Kjempegøy, sier Kjell Hodne.

Han kommer fra Geheb, og forteller at det var han og Espen Albert (Dampen) som kom på ideen å benytte anledningen av BKLF sitt landsmøte til å vise hva bakerne i byen kan.

– Alle var positive til å finne på noe og dermed endte vi opp med å bake 5000 bløtkakestykker, forteller han.

Og det så ut som om kakestykkene fikk bein å gå på. Køen av voksne mennesker som ønsket en smakebit var i hvert fall lang da Fædrelandsvennen var på stedet.

MYE FOLK: Tovet var lørdag ettermiddag fullt av folk som besøkte de forskjellige bodene. Aller mest populært var nok teltet der man kunne få et gratis kakestykke. Foto: Mads Ommundsen

For de aller minste var det mulighet til å pynte sine egne cupcakes. Det var Erik Fosberg (5) og Ane Fosberg (3) svært fornøyde med.

– Det var veldig gøy, sier Erik.

Han hadde laget en grønn og en gul cupcake, og hadde selvfølgelig også fått på noen nonstop. Lillesøster Ane hadde valgt en rosa krem, men også hun hadde nonstop på toppen.

– Vi skal smake på de snart, sier Erik.