KRISTIANSAND: Tatt med hasj

17.30 Tollvesenet tar en mann som kommer av ferja med 100-140 gram hasj. Mannen er fra innlandet.

SØGNE Innbrudd i fiskevogna

18.02 Det har vært innbrudd i Fiskevogna i Høllen. Det er uklart hva som er stjålet.

EVJE OG HORNNES: Tatt med laser

18.22 Politiet avslutter dagens laserkontroll på riksvei 42 på Åneland i Evje og Hornnes. Fem forelegg i 80-sonen. Høyeste målte hastighet var 101 km/t.

GRIMSTAD: Tatt i stampen

18.31 Se egen sak

ARENDAL: Lettskremt tyv

18.40 En tyv ble så skremt at han slapp tyvegodset og stakk fra stedet, etter at han hadde brutt seg inn i en bolig i Eikestølveien. En nabo så en kraftig person forlate stedet.

VANSE: Innbrudd

19.18 Politiet får melding om innbrudd i en hytte. Tyvene har knust en rute for å komme seg inn. De har blant annet tatt en tv-dekoder og en dvd-spiller. Politiet skal undersøke åstedet lørdag.

FLEKKEFJORD: Valset rundt på motorveien

19.30 Flere bilister observerer en ung mann i mørke klær som valser rundt på E 39 på østsiden av Fosselandtunnelen. Da politiet kom til området, var han vekk.

KORSHAVN: Innbrudd i hytte

20.14 Politiet får melding om innbrudd i en hytte i Korshavn. Tyvene har brutt opp en verandadør. Det er blant annet stjålet verktøy og pyntegjenstander. Åstedet blir undersøkt lørdag i dagslys.

ARENDAL: Stakk fra bilen

21.27 På Viking sin inntauingstomt ble uvedkomne tatt på fersken av ansatte. Tyvene stakk til skogs, men glemte bilen på utsiden. Den er nå i politiets forvaring, som regner med en rask oppklaring av saken.

SONGDALEN: Smell på Skinnarsmoen

21.30 Se egen sak.

KRISTIANSAND: Stoppet fest

22.00 I Ole Bulls gate tok en ungdomsfest helt av. Folk hang i vinduene og flasker ble knust. Festen var så vilter at selv festarrangøren ikke så direkte lei seg ut da politiet stoppet festen for kvelden.