MANDAL: — Vi nådde rekord på fylling i går. 20.000 liter forsvant, sier Ronny Blix ved Best Malmø.

Mandag morgen er prisen den samme som dagen før; 12.99 for bensin og 11.99 for diesel. Pågangen er fortsatt stor, men Blix regner med at prisen stiger utover dagen.

På best er prisen mandag morgen er prisen den samme som dagen før; 12.99 for bensin og 11.99 for diesel. Foto: Hanne Christine Borø

— Generelt pleier det å være en oppgang mandager i hele Norge: Vi følger de andre, hvis de skrur ned igjen gjør også vi det, sier Blix til Fædrelandsvennen.

Tips oss om bensinpriser i debattfeltet!

Stor pågang

I følge bensinprisoversikten "Dagens laveste bensinrpiser" er det vare ved Lund senter i Drammen en kan få billigere bensin enn i Mandal. Her skal prisen være 12.49 kroner, mens prisen ved St1 Gjelleråsen er på 12.99 kroner.

— Det har vært svært stor pågang. I går gikk det over stokk og stein med pumpene, forteller Blix, som selv måtte dirigere køen søndag kveld.Folk fylte da i kanner, og to biler kolliderte i iveren etter å sikre seg billig drivstoff.

— Som stasjon har vi fast pris på drivstoff, uansett hva prisen er på pumpene. Vi har ikke stor fortjeneste, men oljeselskapene tar sin del av kaka, forklarer Blix.