KRISTIANSAND: Om lag fem centimeter snø har falt i løpet av natten, men ifølge politiet og Statens vegvesen har ikke snøen ført til store problemer i trafikken.

— Vi har ikke fått meldt om noen hendelser eller problemer på veiene. Enn så lenge går det bra, sier vaktoperatør Tone Borgersen ved Statens vegvesens veitrafikksentral til fvn.no.

I morgentimene er det imidlertid saktegående trafikk på E 39 fra Brennåsen mot Kristiansand.

Tre trailere stod fast

— I løpet av natten har vi hatt litt problemer mellom Lyngdal og Vigeland, men det løste seg fort, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt.

Tre trailere ble stående i tidsrommet mellom klokken 01.30 og 03, men disse skal ha kommet seg videre etter å ha lagt på kjettinger.

— To litauiske trailere ble stående mellom Vigeland og Lyngdal, men da patruljen kom fram var de borte. Ved Lenefjorden fikk en polsk trailersjåfør problemer i bakkene, men etter å ha lagt på kjettinger kom han seg videre for egen maskin, sier Osaland.

- Godt brøytet

Brøytemannskapet har hatt en lettere jobb i natt enn tidligere i uken.

— Veiene skal være godt brøytet, og har vært det i hele natt, sier operasjonslederen.

Ifølge Veitrafikksentralen er mannskap fra Statens vegvesen i morgentimene torsdag ute på veiene for å kontrollere kjøretøy.