KRISTIANSAND/ARENDAL: De tre sjåførene måtte alle ha hjelp av politiet da passasjerene nektet å betale ved tre uavhengige episoder.

Det første tilfellet skjedde i Søgne i 01.30-tiden, da en kvinne forsøkte å lure seg unna betalingen for en tur fra Kristiansand.

En passasjer stakk av

— Hun betalte ikke, og gikk inn i et hus. Politiet måtte bistå, noe som gjorde at kvinnen betalte etter å ha snakket med patruljen, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt til fvn.no.

En drøy halvtime senere måtte politiet i Søgne igjen lete etter en passasjer, denne gangen ved Åros camping. Mannen skyldte drosjesjåføren 1200 kroner.

— Drosjesjåføren møtte opp på politivakta i Kristiansand sammen med én passasjer. En annen passasjer hadde forsvunnet ved Åros camping. Vedkommende som var igjen, ville ikke betale for turen, og sa at det var den andre passasjeren som skulle betale, forteller Neset.

Fant narkotika

Politiet klarte ikke å finne den mistenkte ved Åros camping, men kjenner identiteten til vedkommende. Det er ifølge operasjonslederen uklart om sjåføren vil anmelde forholdet.

Like før klokken 03 fikk politiet melding fra nok en drosjesjåfør som ikke hadde fått betalt. Han hadde kjørt to menn på 20 og 30 år fra Vegårshei til Tromøyveien i Arendal, og de hadde forsvunnet inn i et hus uten å betale de 1100 kronene de skyldte.

— Politiet fant dem i besittelse av diverse piller, som vi mener var narkotika. De to ble tatt med inn til arresten i Arendal, sier Neset.