**GRIMSTAD: Tatt med kniv

23.11:** En mann på Nedre Hausland ble anmeldt for å bære en stor samekniv i jakkeermet.

**KRISTIANSAND: Plagsom gjest

23.12:** Utestedet Rederiet i Vestre Strandgate ber om bistand for å fjerne en plagsom gjest. Én person blir fjernet.

**KRISTIANSAND: Festbråk 1

23.16:** Politiet har ikke kapasitet til å rykke ut til en bråkete fest i Briggveien.

**ARENDAL: Festbråk 2

23.30:** Melding om bråkete fest i Klinkelveien på Saltrød. Det roet seg ned da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Slåssing

23.46:** En person skal ha blitt slått ned av flere berusede personer da han gikk av en buss i Setesdalsveien. Da politiet kom fram var cirka ti personer på stedet og situasjonen roet seg. Den fornærmede 21-åringen skal ha blitt skallet og slått, slik at han pådro seg blåveis. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Festbråk 3

23.52:** Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut for å dempe en bråkete fest i Bordalsbakken. Da det kom inn ny melding klokka 01.00 prioriterte politiet å rykke ut. Musikken ble da dempet.

**ARENDAL: Fyllekjøring

23.53:** En bil kjørte i grøfta på E 18 ved avkjøringen til Rannekleiv. Det ble mistenkt promillekjøring. Sjåføren ble siktet for å kjøre i ruspåvirket tilstand etter å ha blåst til 0,65 i alkometeret.

**ARENDAL: Vanskelig gjest

23.54:** Politiet bortviste en vanskelig gjest fra Fiskebrygga i Arendal.

**KRISTIANSAND: Vanskelig klient

23.55:** En overstadig beruset mann på legevakta følte seg dårlig behandlet. Han ble hentet og satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Ødela taksameter

00.00:** En drosje fikk ødelagt taksameteret i forbindelse med en tur fra Makrellen, Fiskebrygga. Politiet konkluderte med at saken hadde to sider. Sjåføren skal også ha vært amper. Det er ventet anmeldelse i saken.

**ARENDAL: Vanskelig gjest

00.17:** En dørvakt på Sjøboden i Arendal meldte om vanskelig gjest. Gjesten brukte samtidig et falsk Visa-kort. Da politiet kom fram var gjesten borte, men de overtok det falske kortet.

**ARENDAL: Festbråk 4

00.21:** Et partytelt på en fotballbane ved Blåklokkesvingen på Nedenes irriterte naboer. Politiet rykket ut og fikk dempet musikken.

**ARENDAL: Festbråk 5

00.25:** Politiet hadde ikke kapasitet til å dempe en høylytt fest i Østre Tromøyvei, ved Kongshavn. Det kom flere klager i forbindelse med en konsert på Buøya.

**KRISTIANSAND: Festbråk 6

00.25:** Ingen patruljer ledige til å håndtere høylytt festbråk i Dvergsnesveien.

**KRISTIANSAND: Bråkete gjest

00.33:** Utestedet Harveys i Tollbodgata la en vanskelig gjest i jern. Personen ble bortvist da politiet kom fram.

**MANDAL: Brillenød

00.43:** En utlending ringte politiets nødnummer 112 gjentatte ganger og forklarte at det var problemer ved biblioteket i Mandal. Politiet kom fram og fant ut at melderens briller var blitt ødelagt.

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

01.00:** En person ble anmeldt etter å ha drukket en cider rett foran en politipatrulje i Grimstad sentrum.

**ARENDAL: Bordtyveri

01.09:** Noen har stjålet et bord ved utestedet Madam Reiersen i Arendal. Noen meter utenfor restaurantområdet ble bordet funnet, men tyven er borte.

**VENNESLA: Ukjent gjest

01.16:** En mann banket på ei dør i Vennesla. Kvinnen på innsiden ville ikke åpne, men varslet politiet. En ukjent mann ble fjernet fra stedet av patruljen.

**KRISTIANSAND: Festbråk 7

01.20:** Det meldes om festbråk fra en adresse i Pramveien i Voiebyen. Politiet har kapasitet til å rykke ut etter en halvtime og snakket til festdeltakerne. De skjønte problemet og trakk innendørs.

**KRISTIANSAND: Bråk

01.32:** En person ble innbrakt fra utestedet Havana i Vestre Strandgate. Personen anmeldes for overtredelse av straffelovens 350 – ordensforstyrrelse på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Båttyveri

01.45:** En 11-fots GH med en 9,9-hesters Yamaha-motor ble stjålet fra Fiskebrygga. Båten har blått skrog. Eier observerte tre personer kjøre bort i båten. Båteieren vil anmelde forholdet i dag.

**GRIMSTAD: Narkotika

01.52:** Politiet fant et halvt gram amfetamin på en kvinne som ble stoppet i Groseveien. Hun ble anmeldt og deretter dimittert.

**TVEDESTRAND: Husbråk

02.00:** Politiet rykket ut til en adresse på Songe i Tvedestrand. Meldingen inn til operasjonssentralen var noe uklar, men det ble meldt om husbråk med vold. Ei jente skal ha blitt banket opp. Det viste seg at meldingen var noe overdreven og en person ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.05:** En person ble kjørt til legevakta kraftig forslått etter å ha vært involvert i en slåsskamp ved utestedet Pir 6 i Vestre Strandgate. Én person ble etter hvert pågrepet mistenkt for å stå bak slagsmålet. Personen ble kjørt til politiarresten.

**MANDAL: Festbråk 8

02.07:** Politiet måtte dempe en høylytt fest i Nygata i Mandal.

**ARENDAL: Slagsmål

02.11:** En person ble bortvist i forbindelse med et slagsmål på Castelle i Arendal. Mens politiet er på stedet skjer ting som gjør at både en mann og kvinne må innbringes til arresten. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted (straffelovens paragraf 350), mens kvinnen er anmeldt for å ha forulempet offentlig tjenestemann (straffelovens paragraf 326).

**TVEDESTRAND: Ampert

02.15:** Vaktene på Tollboden tilkaller politiet etter tilløp til slåssing og amper stemning i døra. Politiet rykket ut. Fire polakker ble sendt i en retning og en nordmann ble sendt i motsatt retning.

**ARENDAL: Festbråk 9

02.29:** Politiet dempet festbråk i Lindvika på Saltrød.

**ARENDAL: Full kvinne

02.40:** En svært full kvinne ble hentet på Castelle restaurant og kjørt hjem av politipatruljen.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.00:** Politiet kom kjapt til stedet etter et slagsmål i Dronningens gate. Det ble notert personalia på fire personer, men ingen virket veldig lystne på å anmelde forholdet.

**SØGNE: Overstadig beruset jente

03.17:** Politiet tok hånd om en overstadig beruset jente (13) på Hølleveien. Jenta ble kjørt hjem til en edru voksenperson. Politiet jobber videre med saken og vil orientere barnevernet om hendelsen.

**TVEDESTRAND: Våpentrussel mot taxi

03.42:** Politipatruljen i byen ble kontaktet av en kvinne som sa at noen hadde truet en taxi med våpen. Det viste seg at en drosje var blitt skutt på med det man antar er en softgun. Det ble småbulker på bakdelen av bilen. Vitner har navngitt en gjerningsperson og politiet jobber videre med saken utover dagen.

Foto: Leserbilde

**TVEDESTRAND: Brann

03.50:** Det meldes om brann på en hytte ved Odden på Lyngør. Hytten er under oppussing og brannen har brutt ut i et tilbygg. Ingen var til stede da brannen brøt ut. Eieren har opplyst at gulvet hadde blitt lakket i går. Brannvesenet måtte rive en del innvendig for å komme fram til isolasjonen hvor det brant. Klokka 06.26 meldte brannvesenet at de hadde kontroll over brannen. Kriminaltekniker skal undersøke hytta mandag.

**GRIMSTAD: Festbråk 10

03.55:** Politiet må dempe en høylytt fest i Fjæreveien i Grimstad.

**VENNESLA: Full mann

03.57:** En full mann ble tatt hånd om av en vakt etter en konsert på Vigeland hovedgård. Politiet hentet mannen.

**KRISTIANSAND: Knust vindu

04.10:** En person som ankommer en adresse i Friggs vei i Kristiansand med taxi knuser sikkerhetsglasset i inngangspartiet. Personen forsvinner deretter.

**ARENDAL: Festbråk 11

05.35:** Politiet avslutter en bråkete fest i Høyveien.

**GJERSTAD: Biltyveri

05.38:** En person melder at bilen hans er stjålet ved Sunde bro. Nøklene lå inne i bilen. Klokka 08.37 kommer det melding om at bilen er kommet til rette. Det viste seg at naboen hadde tatt bilen og forholdet anmeldes derfor ikke.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

05.42:** Agder lyd melder om innbrudd i gamle Høie fabrikker. Innbruddet har skjedd mellom 01.00 og 05.30 ved å bryte opp et vindu. En prosjektor og en dyr prosjektorlinse er stjålet. Politiet undersøker saken i formiddag.

KRISTIANSAND: Biltyveri En hvit Citroën Berlingo varebil 2005-modell med kjennemerke LS63100 meldes stjålet fra Ryensveien. Bilen har stått med nøklene i.

**KRISTIANSAND: Drivende gummibåt

11.21:** Tjøme radio fikk melding om en seilbåt som var observert drivende med motoren nede ved Sodefjed. Ingen var om bord i båten. Seilbåten som oppdaget gummibåten klarte ikke å gå inn til gummibåten. Politiet sendte derfor en patrulje ut for å undersøke omstendighetene. Hovedredningssentralen for Sør-Norge opplyser til fvn.no at det ikke er igangsatt noen aksjon i forbindelse med funnet. De avventer rapport fra politiet.

ARENDAL: Innbrudd i leilighet

12.29: Politiet har ikke full oversikt over hva som ble borttatt fra leiligheten i Neset i Arendal.

KRISTIANSAND: Smuglet motorsykkel

15.12: Politi beslagla en motorsykkel påsatt falske kjennetegn i Løkkeveen. Den var tatt inn fra utlandet, og ikke fortollet, opplyser operasjonsleder Per Launes til fvn.no. En mistenkt 24-åring er satt i arrest.

LILLESAND: Holdt følge med ambulanse under utrykning

MANDAL: Trailer mistet betong-lass på E 39

KVINESDAL: Båt stjålet

17.58: Båten ble rapportert stjålet fra Feda småbåthavn, og er en Clipper 2100 med sort hekk, ellers oransje i fargen. Den har en 225 hk Mercury-motor påmontert, og lå til salgs da den ble stjålet, opplyser politiet.

GRIMSTAD: Stoppet i 137 km/t i 90-sonen

GRIMSTAD: Båttyveri

18.05: Båten rapportert stjålet fra Marivold er en eldre Herwa 12 fot, hvit og lysegul, og utstyrt med en 9,9 HK Yahama.

SØGNE: Innbrudd i container

19.00: Det ble meldt om innbrudd i en oppbevaringscontainer på Lindegrøvan industriområde. Lensmannskontoret følger opp saken.

VENNESLA: Mistet førerkortet 1

20.34: Det ble skrevet seks forenklede forelegg i 60-sonen ved Samkom. En 19-åring mistet førerkortet etter en fart på 87 km/t.

RISØR: Mistet førerkortet 2

22.00: Bilen som UP stanset ved Akland hadde holdt 110 km/t i 90-sonen på E 18. I seg selv er ikke dette nok for beslag, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes. Men bilisten, en 25-åring fra Kristiansand, holdt også for kort avstand til bilen foran. Dette, og farten, gjorde at mannen ble fratatt førerkortet på antall prikker.

GJERSTAD: Mistet førerkortet 3

22.41: En 46-åring fra Kolbotn mistet førerkortet etter å ha holt 136 km/t på Østerholtheia. Fartsgrensen på stedet er 80. KRISTIANSAND: Innbrudd hos Monter

23.02: Uvedkommende tok seg inn ved å knuse et vindu hos Monter i Barstølveien. De forsøkte seg på en safe, men uten å lykkes. Vitner observerte dem stikke fra stedet i en bil. — Politiet arbeider med saken, sier operasjonsleder Per Lauvnes .