**KVINESDAL: Skadeverk

23.55:** Ved en adresse i Kvinesdal har noen kastet stein mot vinduet på et hus og mot en parkert bil. Politiet har vært i kontakt med huseier, som muligens vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Restaurantbråk

00.27:** Havana i Vestre Strandgate har problemer med to gjester som har vært i klammeri med en vakt. — De ble tatt hånd om og restauranten ba om politibistand. De vil anmelde forholde og vi anmelder for ordensforstyrrelse. To gutter er innbrakt til arresten, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt. De to pågrepne mennene er 18 og 19 år gamle.

**GRIMSTAD: Fulgte ikke pålegg

00.31:** En mann (21) ble pålagt å fjerne seg fra en adresse i Grimstad. Pålegget ble ikke fulgt og mannen oppga feil personalia til politiet. Dermed havnet han i arresten ved Arendal politistasjon.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.05:** En mann (36) fra Rogaland ble tatt med narkotiske tabletter som han ikke kunne gjøre rede for i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.10:** En mann (45) fra Kristiansand ble stanset mellom rutebilstasjonen og jernbanestasjonen. Mannen ble kontrollert og politiet fant hvitt pulver, formentlig amfetamin, og narkotiske tabletter.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.13:** Politiet måtte ta hånd om en beruset person som ikke kunne ta hånd om seg selv i Gyldenløves gate. Mannen (47) ble kjørt til legevakta for sjekk før han ble plassert i politiets drukkenskapsarrest.

**MANDAL: Restaurantbråk

01.15:** Vaktene ved Kroa i Store Elvegata i Mandal tok ut to vanskelige gjester. De antok at det kunne bli tumulter og varslet derfor politiet. Utenfor ble de to personene bortvist.

**ARENDAL: Truende mann med motorsag

01.25:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.32:** Politiet i Kristiansand fant en svært full person ved McDonalds-restauranten i Markens gate. Mannen (35) fra Kvinesdal ble kjørt til drukkenskapsarresten.

**MANDAL: Nektet å gå

01.52:** En mann (24) fra Mandal nektet å forlate Kroa i Mandal. Politiet rykket ut og bortviste mannen.

**FLEKKEFJORD: Blødde fra panna

02.15:** Både politi og ambulanse rykket ut til Brogata i Mandal etter at det ble meldt om en bløende mann. Hendelsesforløpet er ukjent, men mannen blødde litt. Etter sjekk av helsepersonell ble det funnet greit å kjøre mannen hjem.

**FLEKKEFJORD: Fyllekjøring

02.20:** Politiet fikk telefon fra riksvei 44 mellom Sokndal og Flekkefjord om en bil som kjørte rart. Bilen ble stanset for kontroll ved Kvanvik og bilføreren fremstod som alkoholpåvirket. Det ble sikret vanlig blodprøve og mandalitten (22) bak rattet ble fratatt førerkortet.

**ARENDAL: Beruset person

02.28:** - Politiet fikk melding om en person som fremstod som veldig beruset eller ruset. Det ble bedt om bistand fra politiet for å undersøke personen og det viste seg at han var godt ruset. I forbindelse med politiets tjenesteutførelse sparket han til en politimann, sier operasjonsleder Neset. Den siktede 30-åringen fra arendalsområdet anmeldes for vold mot offentlig tjenestemann og havnet i arresten.

**MANDAL: Uten førerkort

02.26:** En gutt (14) ble stanset da han kjørte moped uten gyldig førerkort. Han ble stanset og verge er varslet om forholdet.

**MARNARDAL: Søppelbuer i brann

02.39:** Ved Kleveland bru sto to søppelbuer i full fyr langs hovedveien. Brannvesenet Sør ble sendt ut for å slukke brannen.

**ARENDAL: Klammeri

03.04:** Det ble meldt om antydning til klammeri med McDonalds i Arendal sentrum. Det viste seg at det ikke var bråk da politiet kom fram.

**ARENDAL: Fyllekjøring

03.33:** Politiet stanset en bil ved Birkenlund i Arendal hvor bilføreren (32) virket beruset. - Bilfører fremstår som påvirket og vi sikret utvidet blodprøve. Bileier (31) i bilen ble anmeldt for å ha overlatt bilen til bilføreren, sier operasjonsleder Neset.

**VENNESLA: Bilinnbrudd

03.45:** Et bilinnbrudd blir observert ved Norsk Wallboard i Vennesla. Politiet rykker ut, men finner ikke gjerningspersonen. På stedet viser det seg at det også er gjort skadeverk på en annen bil.

**KRISTIANSAND: Dør brutt opp

04.17:** En dør er trolig brutt opp i forbindelse med et innbrudd i Holbergs gate. På stedet tok politiet hånd om en mistenkelig 47-åring fra Kristiansand, som ble satt i arresten.

**GRIMSTAD: Støyklage

05.22:** Politiet får klage på festbråk fra en adresse på Levermyr i Grimstad. Politiet rykker ut og får gjenopprettet natteroen.

**ARENDAL: Fyllekjøring

06.05:** En bil havnet lørdag morgen i grøfta i nærheten av Vatnebu på Kilsund. - Bilen lå i grøfta og en satt i bilen. Han fremstod som ikke edru ifølge innringeren vår. Politiet kontrollerte bilen, men ingen satt i bilen ved vår ankomst, sier operasjonsleder Neset. Politiet har ikke vært i stand til å komme i kontakt med bileier.

**VALLE: Elgpåkjørsel

06.35:** En elg ble skadet i forbindelse med en påkjørsel på riksvei 9 i Valle ved avkjørselen til Øvre Besteland. Viltnemnda ble rekvirert.

**FROLAND: Fikk juling

07.07:** Politiet kom i dag tidlig i kontakt med en kvinne (19) på legevakten i Arendal som skal ha fått juling. - Hun opplyser å ha fått juling på en privatfest i Froland. Hva som faktisk har skjedd vet vi ikke, men jobber med saken utover formiddagen, opplyser operasjonsleder Neset. Offeret har oppgitt til politiet at en kvinne (30) fra arendalsområdet skal ha utøvd vold mot henne.

BIRKENES: Innbrudd ved idrettsplass

09.44: Melding om at det i løpet av natta har vært innbrudd i et bygg ved en idrettsplass. Nøkler og bensinkort er stjålet.

FARSUND: Utbrent bil ved travbane

10.18: En utbrent bil blir funnet ved Nesheim travbane. Det ryker fortsatt av bilen, som skal ha kjørt gjennom et gjerde og ødelagt dette. Bilen skal være en eldre VW Golf, men politiet har ennå ikke funnet bilens identitet.

KRISTIANSAND: Stjal fra polet

10.19: En 34 år gammel mann blir oppdaget mens han prøver å stjele en flaske fra Vinmonopolet. Operasjonsleder Børge Steinsland vet ikke hva slags flaske det er snakk om.

ARENDAL: Bilskilter stjålet

12.38: To bilskilter med kjennetegn RJ 46836 blir meldt stjålet fra Strømsbuveien.

ARENDAL: 90-åring slått ned

13.49: Les egen sak

LILLESAND: Fartsglad kvinne mistet førerkortet

15.10: UP holder kontroll på E 18 i Lillesand. En kvinne blir målt til 122,5 km/t i 100-sonen. Fordi den 43 år gamle kvinnen fra Lillesand har fem prikker fra før mister hun førerkortet.

KRISTIANSAND: Stjal ryggsekk og stakk på sykkel

15.40: En mann på hvit sykkel stjeler en ryggsekk i Skippergata ved Lille Markens. I sekken er det både penger og husnøkler. Tyveriet er sannsynligvis fanget opp på video og saken er anmeldt.

**FARSUND: Knuste vindu - stjal julepresangene

17.11:** Politiet får melding om et tyveri fra en bil som sto parkert ved båthavna i Lauvika i Farsund. Politiets patrulje drar raskt ut til stedet for å sikre spor. For her er årets julepresanger stjålet, verdt tusner av kroner. Julegavetyvene har kommet seg inn i bilen ved å knuse et lite sidevindu. Operasjonsleder Børge Steinslandi Agder politidistrikt forteller at politiet har sikret spor på åstedet og at saken etterforskes videre.

**FARSUND: Hytteinnbrudd

18.37:** På Eikvåg i Farsund er det stjålet et fjernsyn og noen pyntegjenstander fra en hytte. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

**KRISTIANSAND: Kolliderte i tunnelen ved Varoddbrua

20.07:** En bil kjører inn i veggen på Haumyrheitunnelen ved Varoddbrua på Søm.

— Det er kun snakk om materielle skader. Vi er på stedet for å se til at alt går greit og at bilen blir fjernet, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt. Et vitne sier til Fædrelandsvennen at bilen hadde skader på begge sidene.

**KRISTIANSAND: Ungdommer med fyrverkeri

20.01:** Politiet får melding om ungdommer som sender opp fyrverkeri ved skolen på Tinnheia.

**GRIMSTAD: Brann var bål

20.04:** Politiet får melding om brann på Bie Camping. Det viser seg å være et bål.

**KRISTIANSAND: Truet familien

20.39:** En person bli bedt om å holde seg vekk fra familiens hus i Måltrostveien, etter at han har truet familiemedlemmer der.

**SØGNE: Jaget fra fest

21.08:** Politiet må jage vekk en liten gjeng med ungdommer som har fest ved Langenes skole.

**KRISTIANSAND: Arrestert for konemishandling

22.12:** En mann blir arrestert etter at han har slått sin kone i en familiekrangel i Voiebyen.

**KRISTIANSAND: Slått ned på Subway

22.43:** En mann blir slått ned på Subway ved rutebilstasjonen. Konflikten blir ordnet på stedet.