Båtfylla setter sitt preg på Sørlandet denne helga. Politiet har hendene fulle med å kontrollere berusede båtførere.

— Ellers har det vært en natt med mye slåssing, bråk og støy, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Les politiloggen natt til lørdag:

23.56 Beruset 16-åring kræsjet på moped

**00.28 Fyllekjøring på ATV

KRISTIANSAND:** En 22 år gammel mann fra Tveit blir tatt for å kjøre med 1,3 i promille på en ATV.

**00.58 Bortvist fra sentrum

KRISTIANSAND:** Vaktene ved utestedet Leopold legger en uregjerlig 22-åring fra Kristiansand i jern, da han hisser seg voldsomt opp.

— Mannen blir bortvist fra sentrum av politiet, sier operasjonsleder Solås.

Klokken 01.16 blir han satt i en taxi vekk fra byen, men dukker opp igjen kun syv minutter senere. Dermed blir han kjørt rett i arresten og anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

**01.36 Bråk i Lillesand

LILLESAND:** En uønsket gjest på Sjøbua, som tidligere på kvelden er bortvist, klarer å komme seg inn igjen og lager bråk på stedet.

Politiet tar han med seg og setter ham i arresten for bråk i beruset tilstand. Mannen er 23 år fra Lillesand.

**01.40 Slått i ansiktet

ARENDAL:** En 21-åring blir kjørt til legevakta med kutt over nesa etter en slåsskamp ved Sjøloftet i Arendal.

**01.41 Båtpromille 1

ARENDAL:** Politiet stanser en GH med 25hk, der en 20 år gammel arendalitt viser seg å dunste alkohol. Han må blåse, og utregningen viser godt over grensen på 0,8. **01.43 Stjålet gixxer

KRISTIANSAND:** Fra Jærnesheia melder en mann om at motorsykkelen hans, en svart Suzuki GSX 600 er stjålet fra eiendommen. Sykkelen har kjennemerke AZ 5442, og anmeldelse er levert.

**01.50 Slo vekter på DDE-konsert

RISØR:** Under en konsert med DDE i Søndeled gikk det ei kule varmt for en 26 år gammel jente. Hun ble stanset av en vekter som sto ved inngangen til konsertområdet, og det endte med at hun ga dørvakta en solid ørefik.

Gjerningskvinnen er fra Gjerstad. Vekteren ønsker ikke å anmelde forholdet.

**01.59 Stjålet moped

VENNESLA:** Fra Ravnås ringer en 28-åring for å fortelle at noen stjeler mopeden vedkommende disponerer. Mopeden er lånt vekk, og eies av en 36 år gammel mann fra Kristiansand. Kjennemerket er PU 4213, og det er en Chuanl-moped som er stjålet.

**02.22 Båtpromille 2

ARENDAL:** En 56 år gammel mann blir stanset med promille i Hølen i Arendal, idet han fører en 18-fots Sandstø med 115 hk.

**02.25 Båtpromille 3

ARENDAL:** En 34 år gammel arendalitt i en Zodiac 80hk blir stanset og må blåse. Utåndingsprøven viser promille godt over grensen.

**02.36 Ampert på 7-11

KRISTIANSAND:** Det bryter løs tumulter i krysset Markens gate / Tollbodgata etter skjenkestopp, og en stor folkemengde samler seg rundt slåssing og bråk. En rekke vitner blir avhørt av politiet, og en 23 år gammel mann fra Kristiansand blir tatt med for en prat på politihuset, der han blir anmeldt for bråk i beruset tilstand.

**02.47 Bråk på Langbrygga

ARENDAL:** En mann går løs på en annen og "det ser ikke pent ut", sier et vitne til politiet, som rykker til Fisherman's Pub i Arendal for å stanse slåsskjempene. Tre personer totalt er involvert i slåsskampen, og ifølge vitnene har alle tre vært like gode. Ingen ønsker å anmelde noen etter at politiet har roet dem ned.

**02.47 Slåssing i heimen

KRISTIANSAND:** En 32 år gammel mann fra Tveit gyver løs på en 28-åring fra Kristiansand i hans egen bolig. En kvinne blir også kuttet opp over øyet. Det blir tilkalt ambulanse, og 32-åringen fra Tveit blir kjørt hjem til seg selv.

— De ordner opp seg imellom i dag, sier operasjonsleder Solås i politiet.

03.16 Slått med balltre

**03.19 Kuttskader etter basketak

KRISTIANSAND:** En person blir kjørt til legevakta etter et drama i et hus i Østre ringvei. Vedkommende har fått en del kuttskader, og en 32 år gammel mann fra Kristiansand blir brakt inn til arresten.

  • Han har overnattet hos oss, sier operasjonsleder Solås.

**03.23 Cougars i catfight på Froland-fest

ARENDAL:** Under en fest på Frolands verk går det hett for seg i beste Krystle og Alexis-stil. En 48 år gammel dame slår ned en annen kvinne og sparker henne mens hun ligger nede. Klokken 03.42 har politiet fått ordnet opp i bråket, og det blir ingen anmeldelser.

**03.22 Båtpromille 4

LILLESAND:** En 48-åring ringer politiet etter å ha blitt banket opp av en mann på 52 og fått et blått øye. De befinner seg på en hytte utenfor Lillesand. 52-åringen legger fra land i en 14-fots båt med 4hk motor med båten full av drikkevarer. Når han kommer tilbake til hytta venter politiet på ham. Det registreres en promille på 1,24 etter utåndingsprøve, og mannen blir tatt med til utvidet blodprøve.

**06.00 Innbrudd i Pizzakiosken

KRISTIANSAND:** To gutter blir observert idet de gjør innbrudd i Pizzakiosken på Tinnheia. De har knust et vindu med en stor stein, og stjålet innholde i kassaapparatet.

**12.25 Innbrudd i bolig

KRISTIANSAND:** Politiet har fått melding om at det har vært innbrudd i en bolig i Kristiansand. Tyver hadde brutt opp en dør, men det ser ikke ut som om noe er blitt borttatt. Forholdet er blitt anmeldt.

Politiloggen oppdateres