KRISTIANSAND: Etter det Fædrelandsvennen forstår er det et meget omfattende arbeid som er gjennomført og som fortsatt skal gjennomføres før det kan settes sluttstrek på det ansatte åstedet.

De to lokale kriminalteknikerne Gunstein Kallhovd og Ørjan Stokke har siden fredag morgen hatt bistand fra tre kolleger fra Kriminalpolitisentralen. Arbeidet på selve åstedet blir etter alt å dømme avsluttet i løpet av søndagen.

Teknikerne skal deretter undersøke bilhengeren som ble funnet ved elvebredden og som er brukt til å transporterte den drepte Levi Sørensen fra boligen og de cirka 100 til 150 metrene ned til Otra.

De to siktede i saken ble hentet av etterforskere fra Agder politidistrikt i Oslo i går. De meldte seg som kjent på Politihuset i Oslo sammen med advokat Ketil Magnus Berg fredag kveld. Under transporten til Kristiansand satt de siktede i hver sin bil.

Det er ventet at det første mulige avhør av de to kan finne sted søndag, under forutsetning av at begge på det tidspunkt har sine advokater på plass i Kristiansand.

Politiet tar sikte på at begge skal fremstilles for varetektsfengsling mandag siktet for drap.