VENNESLA: Fra lille julaften i fjor klokka 20 frem til julaften klokka 12 ble den 34 år gamle venndølen kidnappet og holdt innesperret i en leilighet i Vennesla sentrum. Han ble teipet med gaffateip rundt håndleddene, anklene, over munnen og hodet.

Av tiltalebeslutningen fra statsadvokatene i Agder fremgår det videre at i den 16 timer lange perioden 34-åringen var kidnappet, ble han sparket gjentatte ganger i ansiktet, ryggen, armene, beina, brystkassen og magen.

Han ble stukket med en knivspiss på leggene og lårene, og det ble holdt en kniv foran strupen hans.

Mannen ble også tvunget til å svelge en rekke ukjente tabletter med ukjent innhold. Påtalemyndigheten mener ut fra tiltalen å kunne føre bevis for at 34-åringen også ble stukket med en sprøyte på høyre rumpeball.

Ut fra tiltalen fremgår det at 34-åringen under den påståtte voldsutøvelsen ble påført flere hevelser og blåmerker i hodet, over pannen, høye øye og neste, blåmerker og hevelse bak venstre øre og over ribbeina, samt flere hevelser og blåmerker på armene og høyre lår.

De tre tiltalte, som er fra henholdsvis Vennesla, Kristiansand og Arendal, er også tiltalt for å ha stjålet flere verdigjenstander fra leiligheten til 34-åringen.