KRISTIANSAND: Tok et nattbad

04.00 Politiet får melding om fire finske gutter som har hoppet i havet utenfor Kilden. En vekter på stedet ber guttene gå opp av vannet, noe som blir etterkommet uten protest.

**KRISTIANSAND: Stjal smykker

07.16** meldte en huseier i Presvikveien fra til politiet om at noen hadde stjålet gjenstander fra boligen. Antakeligvis har tyven stukket hånda inn gjennom et baderomsvindu og rasket med seg smykker fra badet. Da politiets patrulje kom til stedet viste det seg at det gjerningmannen også hadde vært i garasjen til huseieren. Der skal tyven blant annet ha stjålet nøkler fra en åpen bil.

Politiet har gjort åstedsundersøkelser på stedet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

07.57 En bileier meldte til politiet at noen hadde brutt seg inn i bilen i Galgebergveien. Sidevinduet på bilen skal ha vært knust og en lommebok ble stjålet. Tyveriet er anmeldt.

Politiet undersøker om det er sammenheng mellom de to innbruddene i Kristiansand tirsdag morgen.

ARENDAL: Kontroll

07.30 – 10.00 Politiet hadde trafikkontroll ved Stuenes barne— og ungdomsskole på Saltrød. 48 kjøretøy ble kontrollert. En person ble pågrepet og anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand og ett kjøretøy ble avskiltet.

Bilen ble meldt om gislemyrveien tidligere i dag.

KRISTIANSAND: Bil i fjellveggen

06.40 Det ble meldt om en bil som sto delvis i fjellveggen i Gislemyrveien i Vågsbygd. Den som hadde kjørt bilen hadde forsvunnet fra stedet. Politiet prøvde å kontakte bileier uten hell. Klokka 09.50 traff imidlertid en politipatrulje på mannen. Han fremsto da som ruset og politiet legger til grunn at han kjørte bilen i ruspåvirket tilstand. Han blir anmeldt.