BØ / GRIMSTAD: — Vi håper at folk som ser bildet av ham, vil huske om de har sett ham. Han har på seg klærne på bildet, sier operasjonsleder Jens Arne Berland ved Telemark politidistrikt, til fvn.no.

Politiet gikk ved 10.30-tiden i dag ut med navn og bildet på gutten. Den siste observasjonen som er gjort av 16-åringen ble gjort ved Bø Sommarland torsdag. Det ble satt i gang søk ved parken, men dette søket er nå avsluttet.— Det foregår ikke noe operativt arbeid nå. Vi har hatt to aksjoner. Nå har vi kuttet ut dette inntil det kommer nye opplysninger. Vi jobber med saken, men da med etterretning og etterforskning, sier Berland.

Lokalt politi i Telemark samarbeider med Grimstad politistasjon og Agder politidistrikt om å finne gutten.

Sediqi snakker kun tysk. Han hadde ikke på seg mobiltelefon eller bankkort, og politiet har dermed ikke kunne innhente elektroniske spor.

27 mannskaper fra Røde Kors og hundepatrulje fra politiet har søkt gjennom skogsområdet rundt Bø og fritidsparken Sommarland. Politiet i Telemark fikk i går tips om at en person som lignet den savnede 16-åringen hadde tatt bussen fra Rugtvedt i Bamble mot Sørlandet.

Senere gikk politiet imidlertid ut med melding om at det var lite sannsynlig at gutten faktisk hadde tatt bussen. Det ble derfor satt ut lytteposter i terrenget for å lytte etter gutten.