**ARENDAL: Trafikkuhell

15.17:** En kvinnelig bilist forteller at hun har vært innblandet i et trafikkuhell på E18 ved avkjøringen til Rannekleiv i Arendal. Den andre parten skal ha stukket fra stedet. Det viser seg etterhvert at dette kun dreier seg om en misforståelse. Klokken 18 kommer nemlig den andre parten inn på politivakta i Grimstad. Denne bilisten skal ha stått på et busstopp like bortenfor stedet trafikkuhellet fant sted, og ventet på den andre bilisten. Det hele ender med at politiet formidler kontakt mellom de to bilistene.

**ARENDAL: Kranglefanter

15.22:** Det meldes om krangel både innenfor og utenfor Sparebanken Sør. Politiet rykker ut til stedet, og finner to kranglefanter som de bortviser fra sentrum.

**ARENDAL: Full person i veien

16.08:** Politiet får melding om at en overstadig beruset person er på vei mot sentrum i Arendal. Vedkommende går på Strømsbuveien, og bruker mer eller mindre hele veibanen. I det den berusede fotgjengeren kommer til Statoil, står politiet klar og foretar en pågripelse. Resten av turen til byen får den berusede personen sitte på med politiet. Endestasjonen blir drukkenskapsarresten. I tillegg til den høy promillen var vedkommende i besittelse av noen tabletter.

**ARENDAL: Beruset person

16.14:** Også på Amfi Arena i Arendal befinner det seg en person som har fått for mye å drikke. Denne personen er til sjenanse for de andre gjestene på senteret, og blir tatt hånd om av politiet. Under pågripelsen svelger personen et brett med tabletter, og blir dermed kjørt til sykehuset i Arendal.

**SØGNE: Innbrudd i bolighus

16.42:** Det meldes om innbrudd i et bolighus i Åloveien i Søgne. Innbruddet har funnet sted en gang mellom søndag og fredag ettermiddag. Det er brutt opp en inngangsdør i huset og fra stedet er det blant annet stjålet en kaffemaskin pluss diverse annet.

**KRISTIANSAND: Butikktyv i Markens

17.11:** Politiet får melding om at en butikktuv er på ferde i Markens gate i Kristiansand. Tyven har vært på ferde i flere butikker. Politiet rykker ut og pågriper den kvinnelige tyven. Hun er satt i arrest i påvente av avhør. Politiet skal også gjennomgå tjuvgodset.

**RISØR: Innbrudd på skole

17.58:** Fra Risør videregående skole meldes det fra om et mulig innbrudd. En politipatrulje er på stedet for å foreta undersøkelser.

**KRISTIANSAND: Laserlys mot fly

18.07:** Tårnet på Kjevik melder til politiet at en Widerøe-maskin har blitt belyst med laserlys. Dette har antagelig skjedd mens flyet fløy over Songdalen. Politiet har sendt en patrulje til området for å se om de kan finne noe.

— Dette er farlige handlinger, sier operasjonsleder Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**LINDESNES: Bil i grøfta

18.29:** Politiet får melding om at en bil har kjørt i grøfta, og står i en snøfonn på E39 ved Osestadbakken på Vigeland. Det er mistanke om at føreren av bilen har kjørt med promille. Et par UP-patruljer er på stedet, og vil gjøre sine vurderinger.

**SØGNE: Løse hester

18.36:** Det meldes om at fire løse hester traver rundt på Langenesveien i Søgne. Foreløpig har politiet ikke klart å spore opp eierne.

**LYNGDAL: Ett førerkortbeslag

16.00-18.30:** UP avholdt i dette tidsrommet en laserkontroll på E39 ved Rom i Lyngdal. Der ble det gjort et førerkortbeslag. En bilist ble nemlig tatt i 94 km/t i 60-sonen på stedet. I tillegg ble det skrevet ut 17 forenklede forelegg. Ett av foreleggene ble ikke vedtatt, og dermed ble denne bilisten anmeldt i stedet.

**SØGNE: Bil i grøfta

20.00:** Politiet får melding om at en bil har kjørt i grøfta på veien mot Ålo i Søgne. De får etterhvert tak i eier, og det viser seg at personen har fått sleng på bilen og dermed havnet i grøfta. Bilen ble etterhvert tauet vekk av Falck.

**KRISTIANSAND: Brennende dekk

20.05:** Det meldes om at det ligger et dekk og brenner inne i Baneheitunnelen. Politiet kontaktet veitrafikksentralen som ordnet opp.

**FLEKKEFJORD: "Nyttårsfeiring"

20.26:** Det meldes om mye bråk og smell i Flekkefjord, litt som på en nyttårsaften. Politiet rykket ut til stedet, men da var alt stille og rolig.

**ARENDAL: Fire personer pågrepet

20.49:** En patrulje i Arendal stopper en bil med fire personer på Harebakken. Alle fire blir pågrepet, fordi det blir funnet noe narkotika inne i bilen.

**MANDAL: Iskjøring

20.50:** Politiet får klage på tre biler som kjører på Skystadvannen på Holum i Mandal. Det er forbudt å kjøre på innlandsis, så politiet kjører opp dit med en patrulje. De finner ingen biler, men kommer til å ha dette vannet i bakhodet i tilfelle det skulle dukke opp episoder i fremtiden.

**GRIMSTAD: Innbrudd

21.31:** Politiet får melding om innbrudd hos Grimstad bil AS. Det viser seg at gjerningspersonene har tatt seg inn gjennom en dør og stjålet et pengeskring. Det skal ikke ha vært de store verdiene i skrinet. En patrulje har foretatt en åstedsundersøkelse, og saken vil bli etterforsket.

**KRISTIANSAND: Melding om ran

22.40:** En person som passerer Shell på Mosby ringer poltiet. Han oppfatter at det er et ran under oppseiling inne på bensinstasjonen. Politiet rykker ut, men finner ut at det ikke er snakk om noe ran. Det hele dreide seg om en person som hadde opptrådt truende. Blant annet skal personen ha ønsket å røyke inne på stasjonen. Det fikk personen natrulig nok ikke lov til. Da politiet kom til stedet var alt i orden. Bråkmakeren hadde forlatt stedet.