**KRISTIANSAND: Kvinne sov i gata

00.15** Politiet måtte bistå en kvinne i natt som hadde lagt seg til å sove utenfor menighetslokalet til Filadelfia i Kristiansand. Kvinnen ble vekket og kjørt hjem.

ARENDAL: Til sykehus etter slagsmål

**GRIMSTAD: Slagsmål ved utested

00.54** Politiet rykket ut til et utested i byen da det kom melding om slagsmål. Politiet påtraff en fornærmet i saken. Han hevdet at vedkommende som hadde slått ham, hadde forlatt stedet. Det er usikkert om saken blir anmeldt. Politiet har i alle fall fått oppgitt navnet på den angivelige gjerningsmannen.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

00.53** Politiet måtte bistå vaktene på Caledonien hotel med å bortvise en kranglete gjest som ikke ville forlate utestedet. Den 26 år gamle Larvik-mannen ble bedt om å ikke vise seg på utestedet noe mer.

**SØGNE: Satt i fyllarresten

01.17** En 36-åring fra Kristiansand måtte overnatte i politiets fyllarrest i natt. Mannen ble hentet inn for beruselse på Tangvall i Søgne.

GRIMSTAD: Hang etter politibilen

KRISTIANSAND: Nektet å betale drosjeregninga

**KRISTIANSAND: Frasjålet bilen

01.35** En bileier på Mosby ble i natt frastjålet sin Mercedes personbil. Bilen har kjennetegn PC 88784. **ARENDAL: Fant mann med blåveis

02.24** Politiet kom i natt over en mann som hadde en stor blåveis over det ene øyet. Det var noe uvisst hva som hadde skjedd, opplyser politiet. Mannen ble kjørt hjem. Saken blir trolig anmeldt. Mannen er en 29-åring fra Lillesand.

**ARENDAL: Tatt for ruskjøring

02.54** Politiet stoppet like etter hverandre to bilførere i Arendal. Begge er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. I den ene bilen satt en 20 år gammel kvinnelig sjåfør. I den andre bilen satt det en 20 år gammel mannlig sjåfør. Det er sikret utvidet blodprøve av begge førerne.

GRIMSTAD: Ulovlig salg av alkohol på mc-klubb

**MANDAL: Mann slått ned

02.51** En mann opplyste til politiet i natt at han hadde blitt trakassert på utestedet Soldekket i Mandal i natt. 19-åringen mente han var utsatt for vold av to personer som stakk fra stedet før politiet dukket opp. Mannen ønsket ikke å bli brakt til legevakt.

**KRISTIANSAND: Slått ned ved Ernst

03.25** En mann ringte politiet i natt og hevdet at han var blitt slått ned av en person. Den uprovoserte volden skal ha skjedd i Rådhusgata like ved Ernst hotell. 18-åringen har varslet politiet at han trolig kommer til å anmelde saken. Gjerningsmannen skal være en 22-åring fra Stavanger.

**KRISTIANSAND: Innbruddstyv tatt på fersken

03.34** Politiet ble i natt kontaktet av vitner som så en person rommestere i en bil i Holbergs gate i Kristiansand. En patrulje rykket umiddelbart til stedet. Da tjenestemennene kom fram, var innbruddstyven i ferd med å forlate bilen med et stereoanlegg i armene. Under innsjekkingen på politistasjonen fant politiet også en kniv på mannen. Han blir dermed anmeldt for både grovt tyveri fra bil samt besittelse av kniv.

**ARENDAL: Tatt for fyllekjøring

06.23** En politipatrulje oppdaget i natt en bilist som kjørte uten skilter på bilen ved Saltrød i Arendal. Ifølge patruljen kjørte mannen svært vinglete. Politiet ga signal om at mannen skulle stanse, men han ønsket tydeligvis ikke det og fortsatte ferden. Etter en stund valgte han likevel å stanse. Mannen ble tatt med til utvidet blodprøve og blir anmeldt for kjøringen.

**KRISTIANSAND: Mulig innbrudd i konteiner

06.56** En hundeeier som luftet hunden sin, oppdaget i morgentimene torsdag at døra til en av Kruse Smiths konteinere stod på vidt gap ved Bispegra. Konteineren inneholder en del vinduer. Det er usikkert hva som er