KRISTIANSAND: Banket opp kona

22.57: Politiet blir ringt opp av en person som forteller at en slektning har ringt og fortalt at hun blir banket opp av mannen sin. Politiet rykker ut til den aktuelle adressen, og finner ut at det er hold i meldingen. En mann bli pågrepet.

**ARENDAL: Tatt med hasj

23.40:** En politipatrulje påtreffer en kar i Furuliveien. Mannen har på seg et halvt gram hasj og blir anmeldt for det.

**KRISTIANSAND: Bil over murkant

01.14:** Politiet får melding om at en bil står med forstillinga over en murkant i Epleveien på Hånes. Det står en del unge mennesker rundt bilen. Da politiet kommer til stedet viser det seg at føreren av bilen, en ung kar, ikke har førerkort. Den unge sjåføren forteller at han har lånt bilen. Han må finne seg i å bli anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

**ARENDAL: Tatt med narkotika og kniv

01.20:** I Arendal sentrum pågriper politiet en mann. Bakgrunnen for pågripelsen er at mannen har noe narkotika på seg, pluss at han går rundt med en kniv. Mannen blir anmeldt for forholdene før han blir løslatt fra arresten igjen.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.15:** En mann møter på politivakta i Kristiansand og forteller at han har blitt slått ned utenfor utestedet Bakgården i Tolldbodgata. Det skal være flere vitner til voldsepisoden. Mannen blir bedt om å ta seg en tur til legen for å få dokumentert skadene. Politiet venter en anmeldelse i løpet av dagen.

**ARENDAL: Uten førerkort

03.18:** En bilist blir stoppet på Natvig i Arendal. Vedkommende har ikke gyldig førerkort, og blir følgelig anmeldt for det.

**KRISTIANSAND: Lusket rundt på Kjøita

04.02:** Politiet får melding om at en person lusker rundt i området rundt Kjøita. En patrulje drar til stedet og påtreffer mannen. Han har på seg noen blåvalium, i tillegg til at han er i besittelse av noen patroner uten at han har våpen. Mannen beskrives som en kjenning av politiet, og siden han ikke har gjort så mye galt i dette tilfellet, får han gå videre.

**LILLESAND: Trafikkuhell

07.54:** En bil snurret rundt på riksvei 420 mellom Høvåg og Lillesand. Bilen ble påført materielle skader, men ingen personer kom til skade.

**BYKLE: Skredøvelse

09.30-13.00:** Det ble arrangert skredøvelse på Hovden. Blant annet deltok Agder-politiets studenter og distriktets lavinehunder. Det ble øvd på skredulykke. Øvelsen er nå avsluttet.

— Øvelsen passer jo godt nå som det er skredfare, sier Jon Kvitne, operasjonsleder og beredskapskoordinator i Agder politidistrikt.

**MANDAL: Trafikkontroll

09.00-10.00:** Politiet i Mandal holdt trafikkontroll på Nedre Møll. 42 biler ble stoppet og kontrollert. Det ble skrevet ut ett gebyr for manglende bruk av verneutstyr og ett gebyr for bruk av håndholdt mobiltelefon.

**ARENDAL: Surret rundt

10.54:** En mann surret rundt på E 18 ved Harebakken. Han ble fjernet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

12.02:** Ingen ble skadet da to biler var involvert i trafikkuhell i Strømsdalen. Politiet bistod med å fylle ut skademelding.

**ARENDAL: Trafikkuhell

12.16:** Et trafikkuhell på Kystveien medførte trafikale problemer. En bil skal ha snurret rundt og blitt påført noen materielle skader. Viking fjernet bilen.

SØGNE: Truende på legesenteret

AGDER: - Fryktelig glatt på veiene

**SØGNE: Innbrudd i syv hytter

17.25** Politiet fikk melding om at det har vært innbrudd på syv hytter på Skarpøya utenfor Søgne. Hytteeierne er informert. Politiet kan ikke si noe om hva som er stjålet, siden de ikke har vært på åstedet ennå.

**SØGNE: Uten lappen på Langenesveien

19.15** En 22 år gammel kristiansandsmann ble tatt for å kjøre uten førerkort på Langenesveien.

**SONGDALEN: Kjørte av veien i beruset tilstand

19.19** En 30 år gammel mannlig bilist havnet i grøfta på Tronstad. Ifølge politiet var mannen beruset og hadde ikke førerkort. I tillegg var bilen uregistrert. Sjåføren ble ikke skadet.