**ARENDAL: Stelte i stand bråk

00.11** En 21 år gammel mann fra Arendal blir bortvist fra Fisherman Pub i Arendal etter å ha stelt i stand bråk på stedet.

**ARENDAL: Bortvist

00.16** To personer blir bortvist fra Langbrygga i Arendal etter å ha havnet i klammeri med hverandre.

**KRISTIANSAND: Anmeldt

02.29** Politiet får klage på en mann som er til sjenanse for flere personer i en taxikø i Vestre Strandgate. Da politiet kom til stedet opptrådte vedkommende fortsatt klandreverdig, ifølge operasjonsleder i Agder-politiet. En 19 år gammel mann ble dermed anmeldt for å ha stelt i stand bråk på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Bortvist

03.11** To menn i tyveårene blir bortvist fra sentrum etter å ha stelt i stand leven utenfor 7-Eleven.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

04.12** Politiet får melding om en mann som skal ha store problemer med å ta vare på seg selv. Både politi og ambulanse ble sendt til Grim hvor de kom i kontakt med en 24 år gammel mann som var svært beruset. — Mannen var så beruset at han ble tatt hånd om av ambulansepersonell og sendt til sykehus, opplyser operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Kjørte inn i veltet tre

04.41** Politiet får melding fra en bilist som opplyser at han har kjørt inn i et tre som har veltet over veien på Vigeland. Ifølge politiet kom føreren uskadet fra trafikkuhellet. Veitrafikksentralen er varslet om forholdet.

FROLAND: Kvinne fratatt lappen etter kollisjon

BYGLAND: Åtte tatt i fartskontroll