K RISTIANSAND: **Tyveri hos turnforening

11.19:** En person ble stoppet for tyveri ved turnforeningen i Kristiansand. Personen er en mann i 30— årene fra Mandal. Han skal tidligere på dagen ha vært i badmintonhallen og gjort tyverier også der. Mannen er satt i arresten.

**LILLESAND: Mann mistenkt for promillekjøring

11.22:** En bil kjørte i fjellveggen ved Steinsåstunellen på E18 mellom Kristiansand og Lillesand. Mannen skal være i 50-årene og skal ikke ha pådratt seg noen alvorlige skader. Han er misstenkt for promillekjøring og fraktet til legevakt for utvidet blodprøve. Førerkortet er inndratt.

**KRISTIANSAND: Funn av narkotika

11.59** : Det ble gjort funn av 5 gram hasj på shellstasjonen i Vestre Strandgate. Politiet har enda ikke pågrepet noen.

**IVELAND: Elg falt ned skrent og døde

13.43:** Ved Skaiå i Iveland ble det funnet en død elgku. Elgen skal ha falt utenfor en skrent.

LILLESAND: Tatt for råkjøring

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj på ferja

19.54:** På ferjeterminalen blir en person som kommer med båten fra Danmark,stoppet av tollerne. Det blir funnet mindre mengder hasj på mannen og den 36 årgamle afghaneren som ikke er bosatt i Norge, blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Trafikkuhell

21.50:** En bil kjørte av riksvei 410 ved Eydehavn. Det er ikke meldt ompersonskade, men det er glatt veibane på stedet. VTS varsler om uhellet og harsendt ut mannskaper til å salte veien.

SØGNE: Trafikkulykke på Langenesveien