**VENNESLA: Støy fra fest

00.36** Politiet reiste til Sentrumsvegen etter å ha fått klage på skråling og høy musikk. Beboeren, som hadde besøk av kamerater, lovet å roe seg.

KRISTIANSAND: Måtte hjelpe tre sovende personer i natt

**SONGDALEN: Innbrudd hos Coop

01.44** Noen har knust en rute i inngangsdøren hos Coop Prix i Nodelandsveien. Tobakk og sigaretter er stjålet, men det er ukjent hvor store verdier som er borttatt. Ingen er foreløpig mistenkt for innbruddet.

**KRISTIANSAND: Slått ned i Henrik Wergelandsgate

01.56** En 20 år gammel mann og en 23 år gammel mann, begge fra Kristiansand, skal ha sloss. 20-åringen skal ha løpt fra stedet for å komme seg unna, og på veien skal han ha løpt ned en ung jente som fikk noen skader i ansiktet. 20-åringen ble kjørt til legevakta. Det er ukjent hvor store skader han fikk. 23-åringen ble pågrepet av politiet og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Slo dørvakt tre ganger

02.03** En 37 år gammel mann fra Kristiansand ble kjørt til arresten etter å ha slått en dørvakt tre ganger på Caledonien. Mannen skal ha vært overstadig beruset og skal ha sjenert andre gjester. Vakta som ble slått kommer til å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Stjal motorsykkel fra Rona

02.27** En KTM 12 kubikks mc med registreringsnummer PU 1229 er stjålet fra Gamle Strømmevei.

MANDAL: Havnet nesten i elva i Holum

**MANDAL: Knuste rute ved et uhell

03.05** Politipatruljen kom over en mann som støttet seg til vinduet til Advokathuset i Store Elvegate. Ruta knuste av belastningen. Den 30 år gamle mannen fra kristiansandsdistriktet erkjente at han hadde knust ruta, men mente det var et uhell.

**KRISTIANSAND: Vold mot politiet

03.25** En 30 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt for vold mot politiet og for å ha nektet å oppgi personalier da han ble tatt med til arresten. Samtidig ble en 22 år gammel mann fra Kristiansand også satt i arresten for å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet, og for å ha blandet seg inn i politiets arbeid. Hendelsen skjedde ved Twist and Shout i Markens.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på Grim Torv

03.33** Noen har laget et lite hull i vindusruta hos Scan Computers.

**MANDAL: Kjørte ned bautasteiner

03.53** En bil har kjørt ned et søppelstativ og to bautasteiner i Daleveien. Politiet har fått nummeret på bilen, og kommer til å følge opp saken søndag. Det var veldig glatt på stedet da uhellet skjedde.

KRISTIANSAND: Mann (23) påkjørt i Vestre Strandgate

KRISTIANSAND: Tigger stjal lommebok

**SØGNE: Tatt for promillekjøring

05.17** En 22 år gammel mann fra Søgne fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt stoppet da han kjørte bil i Hølleveien. Utåndingsprøve viste at han hadde promille på 0,58. **VENNESLA: Innbruddstyv ville inn på gutterom

05.41** Politiet fikk telefon fra en beboer i Åsvegen. Han fortalte at en mulig innbruddstyv hadde knust vinduet på sønnens gutterom. Men "tyven" hadde sannsynligvis ikke vært inne i huset. Politiet kjørte i området og lettet etter gjerningspersonen, men vedkommende ble ikke funnet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Sørlandets Hudpleiefagskole

07.43** En rute er knust hos skolen som ligger i Hånesveien, men det er ikke klart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Havana

07.48** Securitas meldte til politiet at det har vært innbrudd i kjelleren hos Havana i Vestre Strandgate. Det er uvisst hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte i parkert vogntog

09.07** En trailersjåfør meldte om at en ukjent bil i løpet av natta har kollidert i et vogntog som stod parkert ved Mosby skole. Vogntoget fikk mindre skader. Ingen er mistenkt for hendelsen.

LILLESAND: Hærverk på Vestre Moland kirkegård

**KRISTIANSAND: Bilskilter stjålet

13.59** To bilskilter med registreringsnummer PP 60504 er stjålet fra Marvika.

**SONGDALEN: Kjørte merkelig på E 39

14.18** Politiet fikk melding om at en bilist kjørte merkelig på Brennåsen i retning Kristiansand. Det er mistanke om at føreren kan være ruspåvirket. Da fvn.no var i kontakt med politiet sist, hadde de ikke fått stoppet bilen ennå.

KRISTIANSAND: Gutt påkjørt i Ålefjærveien