FLEKKEFJORD: — Vi har foreløpig anmeldt 10 ungdommer i forbindelse med denne slåsskampen. Det hele startet med to bekjente som havnet i klammeri på bybroen i Flekkefjord, siden eskalerte det, opplyser lensmann i Flekkefjord, Asbjørn Skåland, til fvn.no

Brukket kjeveben

Etter bråket på bybroen fikk den ene involverte med seg to kamerater for å ta den andre personen. De fikk tak i ham og ga ham regelrett juling. Han ble blant annet sparket i hodet, og som et resultat fikk han et brukket kjeveben.

Flere personer som var vitne til hendelsen, fotograferte gutten med mobilkameraer mens han lå forslått og blodig på bakken. Bildene sendte de videre til bekjente.

Banket foran kjæresten

Men bråket endte ikke der.

— Kamerater av gutten med brukket kjeveben fikk nyss om hendelsen og reagerte kraftig på behandlingen som han hadde fått. De samlet en gjeng og bestemte seg for å ta de tre som hadde gitt han juling, forteller Skåland.

Etter en jakt gjennom gaten der de blant annet fremsatte drapstrusler mot den ene involverte, fikk de tak i hmn som hadde vært involvert i bråket helt fra starten av. Det siste og endelige oppgjøret fant sted på Uenes.

— Der banket de ham opp foran kjæresten, sier han.

Inrømmer skyld

Gutten har i ettertid innrømmet til politiet at det var han som var med på å starte i bråket, og at han fikk med seg to kamerater for å ta motparten.

— Han har innrømmet at han er involvert, og at han oppførte seg dumt. Men føler at han ikke fortjente å få så mye juling, sier Skåland.