VENNESLA: Gjennom hele januar, februar og mars har det blitt arrangert lokale mønstringer rundt i kommunene i Vest-Agder. Horder av talentfulle unge kunstnere og musikere har vist hva de er gode for. Publikumsoppmøtet har vært overveldende i de fleste kommunene, og det er ikke ofte et så stort antall skuelystne har troppet opp i diverse samfunnshus rundt i fylket. I Vennesla har UKM blitt en folkefest. Hvert år er Vennesla Samfunnshus fylt til randen, og årets kommunemønstring 11. februar var intet unntak. Alle billettene til showet ble revet vekk, og ledelsen på huset ble til slutt tvunget til å stenge dørene.

Også i Lindesnes 12. februar, Flekkefjord 17. februar, Kvinesdal 18. februar og Søgne 18. februar, for å nevne noen, var det fullt trøkk når mønstringene ble avholdt.

Kommunemønstringen i Kristiansand ble avholdt på Samsen Kulturhus i år. Flere lokale rockeband gjorde uslettelige inntrykk på de oppmøtte og på juryen.

Fylkesmønstringa i Vest-Agder 1. april 2006 arrangeres på en dag fodelt på 2 sceneforestillinger + kunstutstilling og filmforestilling.