**TVEDESTRAND: Skadet elg

00.04:** Politiet fikk melding om at det var funnet en skadet elg litt utenfor Tvedestrand. Viltnemnda ble kontaktet og rykket ut.

**GRIMSTAD: Beruset person

00.20:** Politiet fikk melding om at det vandret en beruset person ved Feviktoppen, i nærheten av forsamlingshuset Sion. Da politiet dukket opp, fant de ikke personen.

**GRIMSTAD: Narkobeslag 1

01.25:** Patruljen stoppet en bil ved Storgata i Grimstad. Det viser seg til at føreren, en 56 år gammel kar fra Grimstad, var i besittelse av rohypnol. Mannen vil bli anmeldt for dette.

**ARENDAL: Narkobeslag 2

02.07:** En bilfører blir stoppet av politiet ved Heståsen. Politiet finner et gram hasj i bilen til den 23 år gamle mannen. 23-åringen er fra Arendalsdistriktet.

**GRIMSTAD: Narkobeslag 3

02.32:** En bil med to personer blir stoppet på Lia i Grimstad. Politiet oppdager noen gram marihuana i baksetet, men ingen av personene vil innrømme at det er deres. Dermed vil begge to bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjal bil og kræsjet

02.50:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt i en midtrabatt i Torridalsveien. Dette skjedde i rundkjøringen utenfor Telenorbygget. Denne bilen var stjålet fra Falkens anlegg på Dalane. Noen vitner melder til politiet at de har sett vedkommende stikke av fra stedet. I mellom tiden blir bilen tauet inn, og klokka 06.08 ringer et vitne og opplyser om at han er i nærheten av området. Patruljen får denne gangen tak i mannen, som viser seg å være en 34 år gammel kar fra Mandal.

**KRISTIANSAND: Sov i bilen

06.10:** Politiet fikk melding om at en person sover i en bil i Voiebyen. En patrulje blir sendt ut til stedet for å sjekke vedkommende.

KRISTIANSAND: Stjal mc I løpet av natten har en tung Suzuki 750 motorsykkel blitt stjålet fra Major Lauvdalsvei.

KRISTIANSAND: Pøbler lagde oversvømmelse på Karuss skole

KVINESDAL: Stjal store mengder dynamitt fra lager

**ARENDAL: Skadeverk på Arendal Brygge AS

07.36** Noen har knust dører og inventar.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i lastebil på Mjåvann

07.56** I løpet av natta har noen tatt seg inn i en lastebil som stod parkert ved Netthandelen og stjålet en GPS og to hjul til en motorisert trillebår.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra Næringsakademiet

08.00** Det har vært innbrudd og tyveri hos Næringsakademiet. Forelpig har man ikke oversikt over hva som er stjålet.

**KVINESDAL: Innbrudd i tre biler

08.24** I løpet av helga har det vært innbrudd i tre biler som stod parkert på Liknes.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter på Wilds Minne skole

10.00** I løpet av helga har flere ruter blitt knust på skolen på Lund.

LYNGDAL: Urinerte på minibank

13:30: En person ble anmeldt for urinering på offentlig sted. Den mistenkte urinerte på en minibank til Sparebanken 1 i Lyngdal.

MANDAL:

15:12: Politiet anmelder en 36 år gammel mann for å kjørt uten førerkort. Mannen ble oppdaget ved Bryggegata i Mandal.

ARENDAL:

16:13: En 26 år gammel kvinne ble pågrepet av Securitas for å ha stjålet diverse artikler på Vero Moda i Arendal.

KRISTIANSAND:

16:30: Politiet fikk melding klokken 16.30 om at det var blitt bedrevet innbrudd og hærverk på tre campingvogner på Mjåvann, ved den nye bygget til Sør-Stål AS. Vognene skal ifølge politiet ha vært rimelig nye.

Politiet har vært på stedet for å se på skadene. Eierene er varslet om hærverket.

ÅSERAL: Skjøt gjennom hytteveggen

17:44: Et ektepar oppdaget at noen hadde skutt gjennom veggen på hytta deres. Politiet fikk melding om skadeverket 17.44. Forholdet vil bli anmeldt til lensmannen.

ARENDAL:

17:46: Knuste bil — stakk av

**KRISTIANSAND: Kjørte uregistret kross-sykkel

18:13:** En 22-åring ble anmeldt for å ha kjørt en uregistrert kross-sykkel ved Slettheiveien i Kristiansand. I tillegg hadde ikke føreren sertifikat. To personer var på sykkelen uten hjelm, begge var fra kristiansandsområdet. Passasjeren var 14 år.

KRISTIANSAND: Kjørte uregistret MC

18:25: En 25-åring ble anmeldt for å ha kjørt en uregistret KTM MC i påvirket tilstand. Mannen er fra Vennesla.

**LYNGDAL: Fant ruset kvinne i huset sitt

18:56:** Personer kom hjem til huset sitt på Vestre Eikeland og fant en ruset kvinne på innsiden. Hun hadde brutt seg inn i huset. Politiet kom til stedet for å bistå. Jenta ble pågrepet og ble kjørt til sentralarresten.

LYNGDAL: Syklet rett i bil

18:40: En 18-åring på sykkel kjørte i stor fart ned en bakke i Ospebroveien i Lyngdal. Sykkelen kjørte rett inn i en bil.

— Heldigvis gikk det greit, men syklisten fikk et kutt over øyet og ble kjørt til legevakt i Flekkefjord, opplyser opersasjonssentralen.

**LILLESAND: Drakk på offentlig sted

19:29:** En stor ungdomsgjeng var samlet i en park i Lillesand. Politiet så at en person drakk øl. Vedkommende, en 18-åring fra Virkeland, ble anmeldt for drikking på offentlig sted.

ARENDAL: Påkjørt på parkeringsplass

19:25: En person oppdaget skade på bilen sin på Rema 1000 på Barbu. Hendelsen har skjedd mellom 18.10 og 18.45. Personen som forårsaket skaden hadde stukket fra stedet. Hendelsen vil bli anmeldt.

FARSUND: Bilen ble stjålet mens han snakket med kameraten

**VENNESLA: Nektet å helle ut ølen

22.50** En 18 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for drikking utenfor Venneslahallen, men nektet å helle ut ølen.