**KRISTIANSAND: Innbrudd på pub

12.09** Politiet fikk melding om innbrudd på Six Pence Pub i Kirkegata. Det er usikkert hvordan tyvene hadde tatt seg inn på stedet. To spillemaskiner som tilhørte Norsk Lotteriforbund var brutt opp. Hvor stort beløp som er fjernet fra spilleautomatene.

**TVEDESTRAND: Bil i bekk

12.31** AMK gir melding til politiet om en trafikkulykke ved avkjørselen til Lilleholt. En moped hadde vist tegn for å svinge i samme øyeblikk som en personbil forsøkte å kjøre forbi mopeden. Bilen traff mopeden og havnet i en bekk ved siden av veien. Mopedisten ble lettere skadd, men klagde over smerte i ryggen.

**KRISTIANSAND: Mann uten førerkort

14.21** En patrulje stopper en bil i Marviksveien. Føreren av bilen, en 45 år gammel mann, kjører uten førerkort. 45-åringen blir anmeldt for forholdet.

BYGLAND: Skolejenter satt fast på fjellhylle

**ARENDAL: Frastjålet 37 000 kroner

15.00** En kvinne kommer til Arendal politistasjon og forteller at hun har blitt frastjålet 37 000 kroner. Kvinnen var på postkontoret for å sjekke postboksen sin, og tok samtidig ut 30 000 kroner. Fra før hadde hun rundt 7000 kroner i vesken sin. Et ungt par av utenlandsk bakgrunn hadde lurt til seg vesken hennes da kvinnen var opptatt. Politiet har film av hendelsen. To personer er ettersøkt.

**MANDAL: Lommetyver herjer

15.01** En 77 år gammel kvinne melder fra om at hun har blitt frastjålet lommeboken sin. Hun handlet i en skobutikk da tyveriet skjedde. 77-åringen hadde 1200 kroner og kredittkort i lommeboken sin. Tyveriet skjedde mellom 12.00 og 12.30. Kvinnen kunne dessuten fortelle at en venn av henne også hadde blitt frastjålet en lommebok i løpet av dagen, uvisst når. Vennen ble frastjålet 500 kroner og kredittkort.

**HOLUM: Brann i bil

15.44** Politiet fikk melding om brann i en bil ved Stoveland bru. Da brannvesen og politi kom til stedet var bilen, av merket Peugeot, utbrent. Eieren av Peugeoten kunne fortelle at det plutselig tok fyr i noen ledninger under rattstammen.

KRISTIANSAND: 11 biler avskiltet Politiet og Biltilsynet har i ettermiddag og kveld hatt en rekke kontroller i Kristiansand. I Topdalveien, ved Ryenkrysset og på Odderhei har politiet hatt hastighets-, teknisk-, belte— og avgiftskontroll mellom klokken 17 til 21. En ble anmeldt for å ha kjørt med ulovlig henger. Seks personer fikk gebyr som følge av å ikke bruke bilbelte. Fire personer fikk fartsbøter. En person ble bøtelagt for å kjøre en trimmet moped. 11 personer fikk sine biler avskiltet for ikke å ha betalt årsavgift.