KRISTIANSAND: — Det var et utall tilfeller av bråk og støy, det aller meste ordnet opp på stedet, sier operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt. Russen på Odderøya, derimot, har politiet hørt lite til.

Her er loggen natt til 17. mai:

**KRISTIANSAND: Knust bilrute

01.01** En mannsperson har knust et bilvindu på en russebil i Elvegata. Det er pågrepet en 20 år gammel mann fra Kristiansand.

**LYNGDAL: Brann i campingvogn

01.03** Det ble meldt om brann i campingvogn ved Kvavik. Vogna brant ned til felgen, men det var ingen personer der da brannen oppsto. To gutter på 17 og 18 år er mistenkt i saken.

Veltet inn i politibilen: 16-åring på trimmet moped

**GRIMSTAD: Slåsskamp ved Greven

01.30** Det utviklet seg til s låssing i bryggegata i Grimstad. Flere stakk da de fikk se politibilen. En person opptrådte svært aggressivt, men politiet klarte å roe gemyttene.

**FINSLAND: Rånekjøring på fri eksos

01.45** Politiet fikk melding om rånekjøring i Finslandsområdet. Det lokale politiet på stedet melder alt det er en del svidd gummi. Politiet har ikke beslaglagt noen førerkort.

16-åring hardt skadet etter mopedulykke: Føreren stakk av

**KRISTIANSAND: Mindre narkobeslag

02.09** En person i en bil på Odderøya blir pågrepet med mindre mengder amfetamin. Det dreier seg om en 27 år gammel mann fra Kristiansand.

**SØGNE: Slåsskamp ved puben

02.20** Det blir meldt om en del slåssing på utsiden av puben. Det er amper stemning da politiet ankommer, men bråket blir ordnet på stedet.

**FLEKKEFJORD: Nevekamp

02.38** Utpå natten kom det til nevekamp mellom diverse nordmenn og en polakk. Utstedt anmeldelse for et par stykker.

**FLEKKEFJORD: Slåsskamp

02.47** Flere personer var involvert i slåssing ved Maritim fjordhotell i Flekkefjord. En person vurderer å anmelde en av slåsskjempene.

**KRISTIANSAND: Mer slåssing

02.58** Politiet pågrep tre personer etter slåssing i Markens gate.

GRIMSTAD: Tyveri I løpet av natten har noen stjålet en en vannjet av merke Yamaha 760. Vannjeten er stjålet stjålet fra Støleveien i Grimstad i løpet av natten.

**FLEKKERØY: Ulovlig villmannskjøring

03.58** Det kom en lang rekke telefoner fra oppgitte og sinte beboere på Flekkerøy om ulovlig kjøring og råning med både mopeder og biler.

— Det skal ha vært både råkjøring, burning og kjøring uten eksospotter og skapte mye støy og uro. Dette er en en årlig foreteelse som er et problem både for innbyggere og politi, sier operasjonsleder Bjarne Bakken.

Politiet hadde ikke noe mannskap å sende ut.

**VENNESLA: 15-åring på crosser

10.41** En 15-åring ble stanset i Vennesla for kjøring på en uregistrert crossmotorsykkel. Lensmannen har tatt beslag i sykkelen, og 15-åringen vil bli anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Ruteknusing

12.17** Det er lnust et vindu på Frøysland skole i Mandal. Ingen vet ennå når det har skjedd.

**EVJE: Pipebrann

12.26** Det blir meldt om en ipebrann på Evje i et bolighus i sentrum. Brannvesenet har reist ut, men har ikke meldt tilbake om store skader.

GRIMSTAD: Død sau funnet