**ARENDAL: Familiebråk

0245 -** Politiet måtte hjelpe til ved husbråk Arendal. Roet seg da politiet kom.

**ARENDAL: Uønsket gjest

0300 -** Ei kvinnelig beboer på Saltrød trengte hjelp da en mannlig bekjent prøvde å true seg inn boligen hennes. Men han fjernet seg når politiet kom.

VEGÅRSHEI: Uønsket besøk

0345 - Et par i Våje fikk uønsket besøk av en bekjent som ville inn. Mannen begynte å bli truende. Han var imidlertid forsvunnet da politet kom.

**ARENDAL: Høylytt fest

0430 -** Naboer til et hus i Flødekjær i Arendal klaget på høy musikk. Festen roet seg når politet kom.

**FROLAND: Krasjet og forduftet

0545-** Politiet fikk melding om en forlatt Mitsubitchi Space Wagon ved Mjåvatn. Sjåføren var ikke å se . Det var ikke store skader på bilen, og den var heller ikke meldt stjålet. Politiet hadde ennå ikke kommet i kontakt med eier da fvn.no snakket med dem sist.

ARENDAL: Inbrudd i bil

0841 - Politiet fikk inn en melding om innbrudd i en bil i Havstadlia i Arendal. Et vindu er knust, og en GPS, samt to nakkestøtter med DVD-skjermer på, er stjålet.

TVEDESTRAND: Båttyveri

1000 - I tidsromet 0515 — 1000 ble det stjålet en båt fra området Lyktene i Tvedestrand. Båten som ble stjålet var en 2005-modell Grand Rib, med 150 hestekrefters motor.

ARENDAL: Båttyveri II

1125 - En Yanmarin 5910 blir meldt stjålet fra Saltrød utenfor Arendal. Den har en 100 hestekrefters motor, og har påskriften "Båthuset" på siden av båten.

KRISTIANSAND: Brøt seg inn i båt

18.54: En båt som stod fortøyd ved Sørlandets Sylinderservice har hatt innbrudd. Eieren vil kikke i båten tirsdag for å se hva som er stjålet, og deretter anmelde tyveriet.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Næringsakademiet

23.35: Næringsakademiet i Ægirs vei på Lund har hatt innbrudd i løpet av kvelden. Politiet har foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet.