18.35: Supporterne hadde imidlertid skilt lag før politiet kom til hjørnet av Markens gate og Dronningens gate, hvor slåssingen fant sted. Ifølge operasjonsleder Per Launes ved Agder politidistrikt skal flere personer ha braket sammen, men ingen skal ha kommet til skade. Politipatruljen ble en stund i området for å holde oppsikt med supporterne.

KRISTIANSAND: Gutt (7) påkjørt

**GJERSTAD: Bilfører stakk fra kontroll

20.24:** En bilførere kjøret fra politiet da de ville kontrollere ham i øvre Gjerstad. Politiet kjenner imidlertid identiteten til føreren, og vil prøve å få tak i ham i ettertid. I samme kontrollen ble en annen bilfører stoppet med både amfetamin og hasj i bilen. Mistenkte, en 34-åring fra Gjerstad, kan vente seg et oppgjør med ordensmakten.

**MANDAL: Klage på bålbrenning

21.30:** Politiet fikk inn klage på ungdommer som brant bål like ved fyret på Sjøsanden. Bålet ble slukket da politipatruljen kom til stedet.

**LYNGDAL: Fikk juling på strand

21.30:** En gutt i 17-års-alderen meldte fra til politiet om at han var blitt banket opp på stranda på Kvavik. To navngitte personer skal ha stått bak volden. Politiet var på stedet, men klarte ikke å finne gjerningsmennene. De avventer nå en anmeldelse.

**TVEDESTRAND: Holdt oppsikt med ungdommer

22.00:** Politiet sendte en patrulje til Ølheia i Tvedestrand, hvor ungdommer helt ned i 13-14-års-alderen skal ha vært kraftig beruset. Patruljen ble en stund i området for å holde ungdommene under oppsikt.

MANDAL: Slått ned på Sjøsanden

**SØGNE: Beruset kvinne til legevakt

00.10:** En politiaptrulje kom over en overstadig beruset kvinne på Tangvallveien. Hun hadde et kutt i den ene hånda, og ble kjørt til legevakta i Kristiansand.