**KRISTIANSAND: Stjal konvolutt med 3000 kroner

10.05** En mannen var inne på et kontorbygg i Marviksveien. Han tok seg inn på et av kontorene og stjal en konvolutt som inneholdt 3000 kroner. Ansatte ved kontoret forsøkte å holde mannen igjen, men han fikk revet seg løs og kom seg unna.

**KRISTIANSAND: Tatt med laptop

12.50** En politipatrulje traff på en kjenning av politiet i Markens gate. Den 39 år gamle mannen fra Kristiansand hadde en bærbar pc som han hadde vansker med å gjøre rede for. Patruljen tok med seg 39-åringen til politivakta i Kristiansand hvor han ble satt i arresten i påvente av å bli avhørt.

**VENNESLA: Trening og tyveri

13.50** En person stjal bilnøkkel og en sekk med klær på Sentrum Treningssenter i Vennesla. Politiet har kontakt med et vitne som kan navngi personen som stod bak ugjerningen. Personen er foreløpig ikke pågrepet.

**KRISTIANSAND: Mopedulykke

14.20** En 17 år gammel gutt fra Birkeland fikk trolig et beinbrudd da mopeden han kjørte endte i grøfta ved Dønnestadveien på Tveit. 17-åringen har forklart at han fikk problemer da mopeden kom utenfor asfaltkanten på veien.

**KRISTIANSAND: Sprengte søppelboks

15.10** Politiet fikk inn melding om at noen gutter hadde stoppet ved Christiansands Bryggeri på Grim og sprengt i stykker en søppelboks. Politiet har registreringsnummeret på bilen og søker etter denne.

**KRISTIANSAND: Butikktyv stjal genser

15.38** Politiet fikk melding om en person som hadde nasket en genser på butikken Jack and Jones i Markens gate. Betjeningen jagde gjerningspersonen uten hell. En patrulje var raskt på stedet, men da var tyven forsvunnet fra stedet.

KRISTIANSAND: Motocross-ulykke i Sørlandsparken

KRISTIANSAND: Nesten i fjellveggen på Langenesveien